Diari Més

Matthews: «No esperava dues victòries a la Volta»

«Sempre mirava la Volta des del televisor i sempre la veia com una carrera molt dura», ha insistit

Matthews creuant la meta amb Phil Bauhaus.

Matthews: «No esperava dues victòries a la Volta»EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'aconseguir a l'esprint la seva segona victòria d'etapa a la Volta Ciclista a Catalunya, l'australià Michael Matthews (Sunweb) ha admès que no esperava sumar triomfs en aquesta edició de la ronda catalana.

El velocista australià s'ha imposat en un final ajustadíssim a l'alemany Phil Bauhaus (Bora-Hansgrohe) en la penúltima etapa de la ronda catalana, la 99a edició de la qual s'acabarà aquest diumenge a Barcelona.

«No esperava dues victòries i és una de la coses més maques després d'una carrera per etapes com aquesta. Desafortunadament ho he aconseguit després d'un accident del meu company Wilco Kelderman ahir. Aquesta victòria és per a ell», ha precisat.

Matthews s'ha mostrat sorprès per les dues victòries ja que «esperava arribar a Catalunya una cosa pitjor», si bé ha puntualitzat que ha tingut «un gran equip» donant-li suport per guanyar.

«No esperava guanyar aquí. Sempre mirava la Volta des del televisor i sempre la veia com una carrera molt dura. No creia estar prou bé de forma per fer un bon esprint aquí», ha insistit.

tracking