Diari Més

Salou acull aquest cap de setmana un congrès mundial d'arts marcials

Està dedicat exclussivament a les tècniques de Nihon Tai Jitsu, de defensa personal

Imatge d'una exhibició de Nihon Tai Jitsu a Martorell.

Salou acull aquest cap de setmana un congrès mundial d'arts marcialsAjuntament de Martorell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap desetmanaSalou serà l'escenari delCongrésMundial deNihonTaiJitsu, organitzat per la Federació Mundial deNihonTaiJitsu(FMNITAI).

Elcongrésse celebrarà al Pavelló Cap Salou i estarà dedicat alNihonTaiJitsu(tècniques del cos), un sistema de defensa personal basat en les antigues escoles tradicionals japonesessamuraisperò ambpedagogiaoccidental. Aquesta disciplina està orientada a obtenir la màxima eficàcia amb el mínim esforç, independentment del sexe, l'edat o la constitució de la persona.

En aquestcongrèses comptarà amb la presència del mestre RolandHernáez, creador delmètoded'ensenyament europeu de la disciplina, aprovat i reconegut al seu dia per laNipponSeibukanDojode Kyoto, que és l'escola i organització que homologa les titulacions d'arts marcials japoneses.

A Costa Daurada hi ha diversos clubs afiliats a la Federació Mundial deNihonTaiJitsui a l'AESNIT(Associació Espanyola deNihonTaiJitsu): BudoShinTarragona, amb el mestre José Luis Infante,7è Dan, ubicada a Tarragona i BudoShinCosta Dorada, a Salou i la Pineda, amb el mestreJuliánRivera, 4t Dan. També hi ha una escola a Cunit, el clubBudokanKasa, amb els MestresMiguelMorales i MaCarmenVila.

tracking