Diari Més

Enrique Martín: «Em sento com un entrenador nou que arriba»

L'entrenador grana ha ofert la roda de premsa prèvia al partit de dilluns, a les 21 hores, a La Romareda

Enrique Martín, durant la roda de premsa d'avui.

Enrique Martín: «Em sento com un entrenador nou que arriba»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Enrique Martín, ha ofert la roda de premsa prèvia al partit de dilluns que es diputarà, a les 21 hores, a la Romareda davant el Real Zaragoza. El tècnic navarrès ha explicat com ha viscut aquesta setmana, després que la seva estància al club grana pengés d'un fil. El navarrès ha confessat que «sempre s'aprèn i aquesta setmana també» i ha assegurat que la «voluntat és ajudar». Per aquest motiu «agraeixo molt les paraules del president i la plantilla».

Martín es troba amb una «il·lusió renovada, ja que venim de molts cops» i confessa que «em sento com un entrenador nou que arriba». «Tenim una gran energia per encarar aquest final de temporada a tota màquina», ha comentat.

Durant la reunió amb el president aquesta setmana, Enrique Martín assegura que li va dir «si no tinguéssim l'equip que tenim ara, hagués firmat i hagués marxat».

El navarrès assegura que l'equip està capacitat per guanyar i que ens els últims partits s'han merescut la victòria. «Mentrestant, no abaixem els braços i seguirem lluitant fins a l'últim dia», ha expressat a la roda de premsa.

«Vull tornar la confiança que se m'ha transmès amb resultats», ha sentenciat el tècnica grana. Està convençut que els resultats acabaran arribant i espera que arribin en moment just per salvar la categoria.

El tècnic veu el vestuari molt implicat i ben preparat físicament per afrontar els últims 11 partits. De cara a l'enfrontament contra el Real Zaragoza, es veu amb possibilitats d'aconseguir la victòria a La Romareda.

Finalment, ha acabat donant les gràcies per part seva i dels jugadors a l'afició «perquè no paren d'animar-nos» i ha acabat assegurant que «tots plegats lluitarem per sortir de baix».

tracking