Diari Més

El cros familiar clou aquest divendres la 37a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus

Les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms acolliran la cerimònia de clausura

El salt de llargada va ser una de les darreres competicions que s'han disputat.

El cros familiar clou aquest divendres la 37a edició de l'Olimpíada Escolar de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 37a edició de l’Olimpíada Escolar de Reus finalitza aquest divendres amb una nova jornada de competicions entre els diferents centres de la capital del Baix Camp, en aquesta ocasió, amb un cros familiar totalment lúdic, sense puntuacions ni classificacions.

A dos quarts de sis estan convocats els participants, més d’un centenar de les categories aleví i benjamí, tant femení com masculí, això sí, la majoria d’ells acompanyats per un adult, per complir amb el requisit de cros familiar.

Les curses començaran després de passar llista de tots els participants a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms i, just després, es faran les finals d’atletisme, que és l’últim esport que queda per finalitzar de les 15 modalitats que conformaven aquestes jornades esportives, el futbol sala, el futbol set, el minibàsquet, l’hoquei patins 3x3, la natació, la gimnàstica rítmica, el tenis taula, el tenis, els escacs, les bitlles catalans, el minihandbol, el bàdminton i el patinatge. 15 esports que es van disputar durant 21 dies en categories benjamí i aleví i que han deixat moltes medalles en diversos centres de la ciutat.

Pel que fa a l’atletisme, les competicions que finalitzen avui a la tarda són ser el salt de llargada, i les finals de 60 i 600 metres llisos tant en les categories aleví com benjamí, masculines i femenines, com tota la resta d’esports que s'han realitzat aquest mes de març intens.

L’acte de cloenda es farà a la pista d’atletisme del Club Natació Reus Ploms amb motiu del centenari de l’entitat i, després de l’acte de lliurament de medalles dels i les finalistes, tindrà lloc l’acte protocol·lari de retirada de la bandera i del foc olímpic que va estar encès des de l’inici de l’Olimpíada, el dia 8 de març.

Aquesta competició esportiva ha comptat amb la participació de 49 centres educatius i uns 3.000 infants, amb un calendari pensat perquè no influís en la Setmana Santa. Enguany s’han disposat de més escenaris esportius amb l’objectiu de millorar les condicions de la competició. La programació ha consolidat esports com l’hoquei patins 3x3, incorporat en la passada edició. Enguany, el minibàsquet ha continuat desenvolupant-se a les instal·lacions del Reus Deportiu i Club Natació Reus Ploms i, com a novetat, s’ha incorporat el Pollilleuger Ciutat de Reus.

tracking