Diari Més

Andreu avisa a la plantilla: «Qui no cregui, que faci un pas al costat»

El president del Nàstic va baixar al vestidor dimecres per recordar als jugadors que la nefasta situació és culpa seva

Alguns jugadors de la plantilla grana, durant l'escalfament d'aquest dimecres.

Andreu avisa a la plantilla: «Qui no cregui, que faci un pas al costat»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avís per a navegants. El president del Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha deixat clar als seus futbolistes que no els passarà ni una més. En la setmana en la qual ha estat en entredit la continuïtat d’Enrique Martín a la banqueta grana, el president, en comunió amb la resta del Consell, ha decidit que el tècnic segueixi, però no sense efectes col·laterals.

Aquest dimecres a la tarda, en el retorn a la feina dels futbolistes, el president va baixar a les trinxeres per a avisar-los i advertir-los: «Qui no cregui en la permanència, que faci un pas al costat i deixi a la resta treballar amb tranquil·litat». No van ser aquestes paraules exactament, però aquest va ser el missatge que el president va voler transmetre a uns futbolistes que són, en el fons, grans responsables de la nefasta situació de l’equip, a vuit punts de la permanència amb tan sols onze jornades per a disputar-se.

El màxim responsable del club no vol que ningú que no estigui convençut que l’equip se salvarà molesti a aquells que sí que ho pensin. La situació del Nàstic és delicada, crítica fins i tot. Per tant, tot el que no sigui remar a favor, serà restar. «Qui resti, que avisi», va dir el president.

Enrique Martín vol jugadors endollats i compromesos amb la causa des del moment en el qual es lleven fins que marxen a casa. No tots tenen el mateix nivell de compromís, ja que uns senten el club d’una manera i, uns altres, d’una forma molt diferent. Aquesta circumstància, però, no ha de ser un impediment perquè tothom busqui una mateixa meta. Enrique Martín ja ha deixat entreveure amb les seves convocatòries i les seves alineacions en quins jugadors confia i en quins no. Ara, és el moment dels futbolistes de fer un pas endavant o quedar-se’n al marge.

tracking