Diari Més

Fali: «Estem totalment amb Enrique perquè ell està a mort amb nosaltres»

El centrecampista del Nàstic opina que la salvació és a «cinc punts» perquè el Lugo és a vuit i en l'última jornada visita Tarragona»

Fali, durant un entrenament a l'annex del Nou Estadi durant aquesta temporada.

Fali arribarà a temps per visitar a l'Extremadura de RodriNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fali, migcampista del Gimnàstic de Tarragona, ha opinat aquest matí sobre la figura de l'entrenador, un Enrique Martín que ha estat qüestionat des de la derrota contra el Málaga de diumenge (0-1), però que finalment s'ha quedat a Tarragona després de mantenir aquest dimecres una xerrada amb el president del Consell d'Administració, Josep Maria Andreu.

«Si algú està capacitat per treure això, és l’entrenador. És un home amb molta experiència», ha argumentat un Fali que, sempre que està disponible, juga. El centrecampista, central per al tècnic navarrès, és indiscutible a l'eix de la rereguarda. «Estem totalment amb Enrique perquè ell està a mort amb nosaltres», ha afegit al respecte.

El valencià es mostra molt confiat en les opcions del Nàstic de guanyar aquest dilluns a Saragossa, ja que «podem competir a qualsevol camp».

Fali és contrari a mirar molt més enllà de la pròxima cita, ja que «hem de guanyar al Zaragoza i, després, ja pensarem en el pròxim partit». Ha lamentat el futbolista no poder sumar victòries, però ha avisat que faran tot el possible per revertir aquesta situació: «És una pena que no estiguem traient els punts que necessitem, però l’equip treballarà per a això».

«Cinc punts»

Segons el parer de Fali, la permanència no és tan llunyana, ja que «l’últim partit és a casa, contra el Lugo, i els meus comptes no són vuit punts, sinó cinc, ja que ens jugarem la vida davant de la nostra afició», segons ha detallat el propi jugador qui, per altra banda, ha avisat que «de vegades, els meus comptes no surten, però en el meu cap no són vuit punts, sinó cinc. Hem d’arribar vius a aquest últim partit».

tracking