Diari Més

El Reus Deportiu es prepara per lluitar contra Liceo i Noia per la segona plaça

El conjunt roig-i-negre és a un punt dels gallecs i viu tres punts per sobre dels de Sant Sadurní

Els reusencs tenen encara un objectiu aquesta campanya, la segona plaça de l'OK Lliga.

El Reus Deportiu es prepara per lluitar contra Liceo i Noia per la segona plaçaReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu encara té una cosa per la qual lluitar. No podrà coronar-se campió d’Europa ni tampoc podrà alçar la Copa del Rei. És molt improbable, pràcticament impossible, a més, que es proclami campió de l’OK Lliga. Ara bé, en aquesta competició encara té metes per les quals seguir esforçant-se.

El conjunt roig-i-negre encara pot finalitzar en segona posició (el Barça és a 14 punts i en queden 21 per a disputar-se) i els de Jordi Garcia, després de quedar eliminats de les altres dues competicions, no deixaran passar l’oportunitat de fer el màxim possible per a aquesta posició de plata. Seria una mena de consolació que també serviria per a intentar afrontar la pròxima campanya amb el convenciment que els de la capital del Baix Camp poden lluitar per tots els títols.

Són set les jornades que resten per a finalitzar l’OK Lliga i la situació és la següent: el Barça Lassa ja s’ha escapat amb 63 punts i el segueixen el Deportivo Liceo amb 50, el Reus amb 49 i el Noia Freixenet amb 46. Qualsevol d’aquests tres conjunts pot quedar-se amb aquesta segona posició. No hi ha favorits, ja que tots tres arriben en plena forma al tram final del campionat. Entre ells, el Noia s’ha presentat com a convidat especial a aquesta lluita, ja que, en principi, no es comptava amb ell per aquestes metes quan va iniciar-se la temporada.

Una jornada frenètica

Aquest cap de setmana, després del descans obligat per competicions europees, torna l’activitat a l’OK Lliga. El conjunt reusenc visitarà dissabte la pista del Club Hoquei Lloret Vila Esportiva, en una cita que arrencarà a un quart de nou de la nit. El rival dels reusencs, dotzè amb 23 punts, dista a tan sols tres punts de la zona de descens, pel que serà un duel realment important per a un Lloret que vol agafar distància amb la zona vermella de la taula classificatòria.

El Liceo afrontarà un partit trampa. Jugarà a la pista de l’Alcoi, el mateix dia i a la mateixa hora que el Reus. La diferència és que els alacantins estan pràcticament descendits. Són cuers, amb dotze punts, a nou de la salvació. És un d’aquells partits que, per la situació, tot i estar a dalt l’equip gran es pot emportar un ensurt.

Finalment, el Noia rebrà dissabte, a dos quarts de vuit, la visita del Club Patí Voltregà, el vuitè classificat, amb 30 punts. Els osonencs estan gairebé salvats i còmodes a la taula.

tracking