Diari Més

Enrique Martín rep el suport del Consell i seguirà dirigint el Nàstic

El tècnic es va reunir amb els dirigents i la trobada va servir per a confirmar al navarrès tot i els mals resultats de l’equip

Enrique Martín a la roda de premsa d'aquest divendres.

Enrique Martín: «Els partits a casa són fonamentals»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín es queda. L’entrenador del Gimnàstic de Tarragona continuarà capitanejant la banqueta grana i serà el responsable d’intentar el que ara mateix sembla impossible: la permanència d’un equip que, a falta d’onze jornades per disputar-se, és a vuit punts de la zona de permanència.

El Consell d’Administració va decidir la continuïtat del tècnic després de la trobada que van mantenir aquest dimecres al migdia el president, Josep Maria Andreu, el director general, Lluís Fàbregas, i l’entrenador a les oficines del Nàstic des de la una del migdia. Menys d’una hora de trobada que va servir per a arribar a la conclusió que, ara mateix, un canvi no és el que més convé al club.

El tècnic, finalitzada la reunió, surt reforçat després d’uns dies on la incertesa envers la seva figura ha estat gran i real, fins al punt que les possibilitats d’una destitució eren tan elevades com les de la seva continuïtat. Va fer molt de mal la derrota dels tarragonins d’aquest passat diumenge contra el Málaga (0-1), en un enfrontament en el qual el Nàstic, com en els darrers partits, va fer mèrits per puntuar o, fins i tot guanyar, però va acabar quedant-se sense sumar cap punt i deixant passar una oportunitat d’or per a acostar-se al Lugo, que marca la zona de permanència.

La reunió va finalitzar poc abans de les dues del migdia, tothom va marxar a dinar i, a la tarda, a partir de les sis, Enrique Martín dirigirà el primer entrenament de la setmana. Els jugadors, que no han estat aliens a les informacions que han anat apareixent envers el futur del seu tècnic, s'exercitaran com qualsevol altre dia, amb una única circumstància a la ment: el partit que disputaran el pròxim dilluns 1 d’abril a La Romareda contra el Zaragoza.

Enrique Martín s’asseurà a La Romareda amb tota seguretat. En principi, després de la trobada amb el president, el tècnic hauria de ser l’encarregat de finalitzar la temporada. Tot i això, en el món del futbol mai se sap. Un més un no sempre són dos i, si no, que li diguin a un equip com l’Osasuna, que va estar a punt de canviar d’entrenador als dos mesos de competició i que ara és el líder de la categoria i s’ha convertit en un clar candidat a l’ascens a Primera Divisió.

Dubtes

Els dubtes envers la figura d’Enrique Martín han estat i continuen sent molts, sobretot pel que succeeix sobre la gespa en els partits. Al Consell d’Administració i a la direcció esportiva no agraden molts dels plantejaments que ha proposat el tècnic des de la seva arribada. Sobretot, des del moment en el qual va finalitzar el mercat d’hivern, quan la plantilla era nova i estava confeccionada per a jugar d’una manera determinada: un equip amb tan sols Palanca i Brugui com a extrems no pot jugar amb un 4-3-3 amb atacants oberts ni amb un 4-2-3-1 o un 4-4-2 amb ales ofensives.

Tampoc agraden algunes substitucions al llarg dels partits. En algunes ocasions, sobretot en les darreres setmanes, el tècnic ha trigat massa en fer els canvis.

tracking