Diari Més

El dilema sobre la continuïtat d'Enrique Martín s'ajorna a avui

El president del Consell d’Administració, Josep Maria Andreu, es reunirà amb el tècnic i, després, es prendrà una determinació

Enrique Martín, durant el Nàstic-Málaga d'aquest diumenge, que va finalitzar amb derrota grana (0-1).

El dilema sobre la continuïtat d'Enrique Martín s'ajorna a avuiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín seguirà sent, com a mínim, entrenador del Gimnàstic de Tarragona un dia més. Els dubtes són enormes actualment en el Consell d’Administració grana, on no tenen gens clar com obrar en la situació en la qual es troben.

Dins del club, en els diversos estaments, hi ha veus que aposten per un canvi d’entrenador i, d’altres, que creuen que no s’ha de realitzar cap moviment. Ambdues corrents, però, es manifesten amb la boca petita, ja que la inseguretat actualment és el que impera, per por a cometre una errada o a prendre una decisió que no ajudi a millorar la situació d’un equip que, després de caure aquest diumenge contra el Málaga (0-1), ha quedat ferit de mort.

El Nàstic dista a vuit punts de la zona de salvació i resten onze jornades, o sigui, 33 punts. Fins aquí, possibilitats matemàtiques, totes. Ara bé, l’equip no reacciona i des del club no tenen clar que amb la continuïtat de l’entrenador millori la situació, però tampoc opinen que hagi de canviar necessàriament amb un nou inquilí a la banqueta.

Per tots aquests motius, el Consell d’Administració, capitanejat per Josep Maria Andreu, no vol fer cap pas en fals abans de prendre una determinació definitiva. El president ha escoltat totes les veus en les quals ell confia i, per buscar el màxim benefici pel club, no prendrà cap determinació, la qual, sempre hauria d’estar secundada per la resta de companys de consell, fins que no parli amb Enrique Martín. Ho farà al llarg del dia d’avui. Després d’aquesta trobada, no hi hauria d’haver dubtes al voltant de la decisió definitiva a la banqueta grana. De fet, la decisió es prendrà quan finalitzi una de les moltes reunions que ha mantingut el president amb el tècnic des de l’arribada del navarrès.

El fet és que tant al Consell com a la direcció esportiva no han agradat moltes de les decisions que ha pres Enrique Martín des de la seva arribada. Des de mètodes en els entrenaments que no ajuden a millorar l’estat físic de l’equip fins a alineacions sense cap tipus de sentit tenint en compte la tipologia de plantilla que hi ha, passant per substitucions que no han ajudat a millorar els partits en moments importants. Totes aquestes circumstàncies les posarà en una balança avui el Consell i, després, decidirà si Enrique Martín és l’entrenador que ha d’acabar la temporada, passi el que passi, o si és un altre tècnic l’escollit per a intentar assolir la permanència.

La Segona Divisió B representa una amenaça real per a un Nàstic que enguany va iniciar la temporada amb José Antonio Gordillo i que, després de deu jornades, va prendre la determinació de destituir a l’andalús per rellevar-lo per Martín, el qual no ha millorat els números del seu predecessor. Dels 21 punts sumats pels grana (24 resa la classificació, però s’hi compten els tres contra el Reus en un duel que no es va arribar a disputar a causa de l’eliminació dels reusencs), sis els va aconseguir Gordillo i, els quinze restants, un Martín que no ha pogut, de moment, ser el revulsiu que buscava el club quan el va anar a buscar.

tracking