Diari Més

Aleix Toda i Elena Calvillo s'imposen en la UT Llastres d'ultra resistència

Van acabar amb el millor temps les tres curses de muntanya disputades el cap de setmana

El podi femení, amb les tres millors participants

Aleix Toda i Elena Calvillo s'imposen en la UT Llastres d'ultra resistènciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aleix Toda, de l’Associació Esportiva Matxacuca, en la categoria masculina i Elena Calvillo Arteaga, del club Bealak, en la categoria femenina, van guanyar la segona edició de la prova d’ultra resistència de l’UT Llastres, cita esportiva disputada a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant el passat cap de setmana.

Aleix Toda, de Mont-roig del Camp, va completar les tres etapes de què constava l’ultra (la nocturna, disputada el divendres, de 18 quilòmetres; la Llastres, disputada el dissabte, de 52 quilòmetres; i La Portella Clàssica, del diumenge, de 24 quilòmetres) en un temps de 13.48’26; i Elena Calvillo, del País Basc, en un temps de 16.26’58. Aquesta és la segona vegada que tots dos s’emporten la victòria, perquè l’any passat van ser els guanyadors de la primera edició d’aquesta prova d’ultra resistència.

Els podis

El podi masculí el van completar Àlex Izquierdo, que va quedar en segon lloc, amb un temps de 14.28’16; i Víctor del Águila, del Club Excursionista Trail Tarraco, que va quedar tercer, amb un temps de 14.41’55. Al podi femení, Sabrina Solana, va ocupar el segon lloc amb un temps de 16.49’26, mentre que Silvia Ferrer, del Club Pena Guara, va ocupar el tercer lloc amb un temps de 19.03’18.

Els guanyadors de La Portella Clàssica, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona i que enguany ha celebrat el seu 10è aniversari, van ser Carlos Bartrina, amb un temps de 02.28’22, en la categoria masculina; i Íngrid Ruiz, de l’Associació Esportiva Matxacuca, amb un temps de 02.52’06.

La calor va marcar aquesta prova d’ultra resistència, així com els recorreguts, durs i resistents. Prova d’això és que dels 155 corredors que van iniciar la Llastres, tan sols 85 van ser capaços d’arribar a la línia de meta.

tracking