Diari Més

Hores clau pel futur d'Enrique Martín

El tècnic del Nàstic podria ser cessat durant el dia d'avui

Enrique Martín, apuntant a la seva llibreta durant el Nàstic-Málaga

Hores clau pel futur d'Enrique MartínOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els resultats han pogut amb Enrique Martín. L'entrenador del Gimnàstic de Tarragona podria estar vivint les seves darreres hores com a entrenador grana després de la derrota (0-1) d'aquest diumenge contra el Málaga, la qual enfonsa pràcticament totes les opcions de permanència de l'entitat tarragonina.

A hores d'ara, encara no hi ha cap decisió presa i l'equip entrena a partir de les 10.30 hores al Nou Estadi, amb Enrique Martín al capdavant.

El Consell d'Administració té al davant seu un dilema: o mantenir al tècnic i intentar amb ell una salvació que requereix un miracle o destituir-lo en un últim intent de fer un cop de timó per a mantenir una Segona A que, després de la derrota contra els andalusos, queda molt allunyada.

Ara mateix, hi ha opinions de les dues bandes. El que és cert és que els resultats no arriben i que, si Enrique Martín fos destituït al llarg d'aquest dilluns o demà dimarts, seria perquè l'equip, tot i haver canviat la meitat de la plantilla en el mercat d'hivern, no suma punts. Almenys, els suficients com per a pensar en una possible salvació.

Les pròximes hores seran determinants per a conèixer el futur d'un entrenador que va arribar rellevant a José Antonio Gordillo i que no ha millorat els números de l'andalús. De fet, els ha empitjorat.

tracking