Diari Més

El polèmic col·legiat de la derrota contra el Granada torna a creuar-se en el camí del Nàstic

Gorka Sagués Oscoz arbitrarà el Zaragoza-Nàstic

Gorka Sagués Oscoz

El polèmic col·legiat de la derrota contra el Granada torna a creuar-se en el camí del NàsticCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aficionats del Gimnàstic de Tarragona no estaran gaire contents amb la designació arbitral de la pròxima jornada.

El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Real Federación Española de Fútbol ha decidit que Gorka Sagués Oscoz, del col·legi basc, sigui l'àrbitre encarregat de dirigir el Zaragoza-Nàstic del pròxim dilluns dia 1 d'abril.

Sagués Oscoz va ser l'àrbitre que va xiular el Nàstic-Granada de la dissetena jornada de Lliga, que va acabar 0-1 i on es van produir diverses errades greus per part del col·legiat.

Podria haver xiulat un penal clar a favor dels grana durant els primers 45 minuts i, a més, va assenyalar un fora de joc completament inexistent a Manu Barreiro al final del duel, després del qual Uche es quedava sol per rematar a porteria.

L'afició del Nàstic no va quedar gens satisfeta amb un col·legiat que tornarà a creuar-se en el camí d'un equip que, precisament, no està per a que al rival li regalin els partits.

El col·legiat, de 38 anys, ha arbitrat un total de setze duels en el que va de temporada, amb una mitjana molt alta de targetes grogues, com és de 6,31, i una mitjana de 0,38 vermelles per duel.

tracking