Diari Més

L'afició abaixa els braços davant de l'evidència

El Nàstic tan sols se salvaria si ho guanyés pràcticament tot fins a finals de temporada i, els seguidors, en són conscients

Els seguidors joves van animar molt.

L'afició abaixa els braços davant de l'evidènciaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 6.000 persones van assistir aquest diumenge al Nou Estadi. Gran part d’elles van determinar el que tothom pensava però que pocs es van atrevir a dir: «això s’ha acabat».

Contra el Málaga existia la possibilitat de guanyar i de tornar a engrescar-se. «El Lugo va perdre ahir», explicava un aficionat a un altre, que li responia: «Sí, però el Rayo Majadahonda ha golejat al Numancia 4-0». Números i càbales que, finalment, van quedar en res després d’una derrota que obliga a l’equip grana a guanyar pràcticament tots els punts que queden de la temporada per a optar a una permanència que, a dia d’avui, sembla que s’ha escapat.

Molts nens van assistir al camp i tots ells van fer goig. Animaven sense parar. Se’ls sentia, ja que pràcticament la totalitat de la resta del camp havia emmudit. No va ser un partit dolent per part del Nàstic, però li va faltar sort, ambició o competitivitat. O una barreja de tot.

El cert és que, passat el minut 80, gran part del públic va començar a desfilar, pensant, possiblement, que pocs partits li queden per veure a Segona Divisió A. Ara, és el moment que els futbolistes facin un cop damunt de la taula i no «convidin» als seguidors a un final de temporada infernal.

tracking