Diari Més

Enrique Martín: «Quan no guanyes partits, els clubs prenen decisions»

El tècnic assumeix que podria tenir els dies comptats a Tarragona després dels mals resultats

Enrique Martín, durant un moment del partit.

Enrique Martín: «Quan no guanyes partits, els clubs prenen decisions»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Estàs en el futbol. Quan estàs entrenant, ets conscient de tot. Quan no guanyes, els clubs prenen decisions. No diré res sobre aquest tema, ja que són assumptes que competeixen al club. Saps què pot passar. Per tant, naturalitat davant de tot de tipus de situacions. Això ja no depèn de mi». Aquesta va ser la resposta de l’encara entrenador del Nàstic, Enrique Martín, en ser preguntat per si entendria una destitució després de la dolorosa derrota contra el Málaga.

L’entrenador grana, tot i mostrar-se conscient que podria tenir les hores comptades, va voler posar en relleu «l’esforç que han realitzat els nois, que ha estat molt gran. L’equip hi ha posat ànima i ha jugat, tot i que ara estem únicament per a recollir punts».

La clau de la derrota, per a ell, ha estat que «al final, el futbol és encert i, nosaltres, no n’hem tingut». Enrique Martín va reconèixer que «el cop per al vestidor és dur, perquè veus que mereixes tant com el Málaga, tot i que no has tingut tant de premi com ells».

Segons el parer de Martín, «s’ha de seguir intentant, treballant, perquè això no s’ha acabat», tot i que va reconèixer que «som esportistes i hem d’afrontar la realitat».

tracking