Diari Més

El portuguès Thiago Ferreira s'imposa a la Scott Marathon de Cambrils

La prova, puntuable per a les UCI Marathon Series i corresponent a l'Open d'Espanya, ha reunit l'elit d'aquesta disciplina

Thiago Ferreira en una imatge d'arxiu.

El portuguès Thiago Ferreira s'imposa a la Scott Marathon de CambrilsTwitter @carnyru16

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ciclista portuguès Tiago Ferreira (DMT Racing Team), doble campió del món de proves de marató de bicicleta de muntanya, s'ha imposat a l'esprint el seu company d'equip Hans Becking i Peter Pruus a la Scott Marathon Cup de Cambrils (Baix Camp), una carrera de 63 km i 1.200m de desnivell, que va tenir un gran cartell.

La prova, puntuable per a les UCI Marathon Series i corresponent a l'Open d'Espanya, ha reunit l'elit d'aquesta disciplina. A més de Ferreira, campió mundial, en la línia de sortida han partit campions nacionals com Pedro Romero, Peter Pruus, Soren Nissen i Hans Becking, entre d'altres.

La carrera s'ha trencat al quilòmetre 15, quan Pruus, Ferreira i Becking han atacat per generar un petit marge de diferència de menys d'un minut respecte a Nissen, Ismael Ventura, Sagués i Dias.

A la part intermèdia on hi havia el major desnivell de la prova s'han produït constants atacs en el grup marmessor, que han aconseguit despenjar Becking momentàniament. Però l'holandès no s'ha donat per vençut i en l'últim descens, ha arribat fins al grup davanter.

Aquest trio s'ha jugat la victòria en l'esprint final. Ferreira ha aconseguit entrar en l'última corba en primera posició i s'ha fet amb el triomf per davant de Becking i de Pruus. El guanyador ho ha fet amb un temps de 2h.28.19.

En fèmines, l'alemanya Cemile Trommer ha demostrat la seva qualitat en les pujades i s'ha imposat a la belga Veerle Cleiren i la gallega Lara Lois, que ha estat tercera.

tracking