Diari Més

Un Málaga en hores baixes buscarà ressuscitar al Nou Estadi diumenge

Els andalusos acumulen quatre jornades sense guanyar i ja tenen les posicions d’ascens directe a sis punts

Un entrenament del Málaga, equip que visitarà Tarragona aquest diumenge.

Un Málaga en hores baixes buscarà ressuscitar al Nou Estadi diumengeMálaga CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona rebrà al Málaga aquest diumenge, a partir de les quatre de la tarda, en un enfrontament que serà vital per als d’Enrique Martín ja que, de no sumar els tres punts, la permanència es convertiria en quelcom més complicat que un miracle.

Per entitat, el rival dels tarragonins és un equip temible, però la trajectòria d’ambdós conjunts és completament inversa, amb què apareix una escletxa d’esperança per a un Nàstic que sap que pot guanyar a un dels «cocos» de la Segona Divisió A.

Fa quatre partits que el Nàstic fa mèrits per guanyar. Tot i això, tres d’aquests duels s’han solucionat amb derrota (Cádiz, Osasuna i Oviedo). El triomf contra l’Albacete és l’única nota positiva pel que fa a punts en el darrer mes d’un Nàstic que ha demostrat capacitat de reacció en el joc i en les ocasions de gol, situació que no s’ha traslladat al comptador de punts ni a la taula classificatòria.

Els andalusos no passen pel seu millor moment i aquesta és una circumstància de la qual se’n vol aprofitar el Nàstic. Els malaguenys acumulen quatre partits sense conèixer la victòria i, en aquests, ha sumat tres punts.

Després d’aconseguir derrotar al Rayo Majadahonda (0-1), tot han estat decepcions per als andalusos. Empat a casa contra el Deoportivo de la Corunya (0-0), igualada a Còrdova contra un equip que està en zona de descens (1-1), derrota a La Rosaleda contra l’Osasuna (1-2) i un nou empat, aquest passat dilluns, a Los Pajaritos, contra el Numancia (1-1).

Amb 51 punts en 30 partits disputats, l’ascens directe és, per al Málaga, a un total de sis punts, els que marca el Granada, que en té 57. Amb tres punts més apareix l’imparable Osasuna, que té pinta de Primera Divisió la pròxima temporada. Els malaguenys han d’anar amb compte, ja que la setena posició, que ocupa el Cádiz, és tan sols a tres punts. Això significa que una petita ensopegada podria significar un drama i perdre les posicions de privilegi.

A Màlaga estan molt nerviosos amb la situació d’un equip que s’havia configurat per a ascendir directament. Ahir va parlar Kieszek, que apunta a porter titular ja que Munir és amb la seva selecció. «Qui jugui, sigui Axel o jo, no pot sentir molta pressió, ja que portem molt de temps sense competir», va dir el meta, qui va avisar pel que pugui passar: «No és fàcil entrar a l’equip i jugar bé».

tracking