Diari Més

Enrique Martín: «Els partits a casa són fonamentals»

El Nàstic s'enfrontarà aquest diumenge al Nou Estadi contra el Málaga, a partir de les quatre

Enrique Martín a la roda de premsa d'aquest divendres.

Enrique Martín: «Els partits a casa són fonamentals»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic grana, Enrique Martín, ha valorat aquest divendres al matí la situació de l'equip davant l'enfrontament d'aquest diumenge, a partir de les quatre de la tarda, al Nou Estadi contra el Málaga.

Martín ha assegurat que l'equip procura anar partit a partit i entrena molt bé durant la setmana. «L'equip té «il·lusió» en guanyar aquest cap de setmana», ha assegurat el navarrès.

El tècnic és conscient que «els partits a casa són fonamentals i més ara que entrem en una fase decisiva, però no mirem més enllà de diumenge».

L'entrenador ha confessat «no sé perquè fora de casa l'equip no surt amb la mateixa alegria o soltura que a casa». En els últims quatre partits, assegura que el Nàstic ha jugat amb bon nivell però la falta decontundencia defensiva i la falta d'encert ha marcat el resultat final.

Sobre el seu rival, Enrique Martín ha explicar que tot i que arriba amb algunes baixes importants pels partits internacionals, «té una plantilla per pujar de categoriar».

Finalment, ha assegurat que «el més important és que nosaltres estem bé, en la línia dels partits a casa, perquè podem guanyar a qualsevol».

tracking