Diari Més

La selecció de Guinea volia convocar a Kanté

El jugador estava disposat a anar-hi però la sol·licitud del conjunt internacional va arribar massa tard

Kanté, amb la pilota a la mà, després de marcar el gol contra el Càdiz al Nou Estadi.

La selecció de Guinea Equatorial volia convocar a KantéGimàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Kanté ha estat a punt de perdre’s el partit d’aquest diumenge contra el Málaga per disputar els partits de fase de classificació per a la Copa d’Àfrica. La selecció de Guinea el volia convocar i el jugador grana volia assistir al compromís internacional, malgrat que el Nàstic el volia tenir a Tarragona donada la seva importància amb l’equip.

Al final, Kanté no podrà disputar els partits amb la seva selecció perquè la federació del seu país va enviar la sol·licitud massa tard. La data límit era el 3 de març i els papers van arribar a Tarragona el dia 5, amb dos dies de retard. Per tant, el jugador de Sabadell no podrà disputar el partit amb la seva selecció que tindrà lloc aquest diumenge a les 15h contra República Centreafricana a l'Estadi Barthélémy Boganda. La selecció va primera a la classificació.

Amb tot, Kanté s’ha mostrat compromès amb el club, tot i la il·lusió de jugar amb la seva selecció, i estarà al 100% amb el Nàstic per aconseguir la fita de la permanència que passa per guanyar al Málaga aquest cap de setmana.

tracking