Diari Més

Els partits de seleccions minven el potencial del Málaga, rival del Nàstic

Pau Torres, Alfred N’Diaye i Munir no jugaran per compromisos internacionals i Isaac Becerra marxa amb la Selecció Catalana

Alguns jugadors del Málaga, durant un entrenament d'aquest mes de març.

Els partits de seleccions minven el potencial del Málaga, rival del NàsticMálaga CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Málaga visitarà al Gimnàstic de Tarragona aquest diumenge, en un duel que arrencarà a les quatre de la tarda. Els andalusos, cinquens a la classificació amb 51 punts i a sis de l’ascens directe, que marca el Granada, buscaran un triomf que els acosti a aquesta segona plaça que tant desitgen. Ara bé, tindran algunes baixes de cara al duel contra els tarragonins.

Fins a tres futbolistes causaran baixa en el duel al Nou Estadi, a banda d’un sancionat, d’una possible cinquena baixa, per molèsties i de dos lesionats més. Aquesta circumstància, tot i que mai s’ha de deixar de banda el gran potencial de la plantilla andalusa, motiva que el seu potencial baixi, amb què el Nàstic tindrà un motiu més per a pensar que pot deixar els tres punts a casa, per, d’aquesta manera, continuar somiant amb la permanència.

Pau Torres està concentrat amb la Selecció Espanyola sub-21. Per aquest motiu, el defensor no podrà participar en l’enfrontament a Tarragona. En la mateixa situació es troben el centrecampista senegalès Alfred N’Diaye i el meta marroquí Munir, que tampoc podran fer acte de presència al Nou Estadi.

A banda d’aquests tres futbolistes, el Málaga tampoc podrà comptar amb el defensor Iván Rodríguez, que va veure la cinquena cartolina groga contra el Numancia en la darrera jornada i, per tant, haurà de complir un partit de sanció. Una cinquena baixa podria ser la de Yevhen Seleznov, que va patir una contusió al peu contra el Numancia i que està entre cotons, a l’espera de conèixer si arriba a temps per poder actuar contra el Nàstic d’Enrique Martín.

Per altra banda, hi ha dos futbolistes més que causaran baixa per part del Málaga. Es tracta de Kiné, que continua lesionat i que, en principi, no ha de tornar a jugar aquesta temporada, i de Dani Pacheco, amb una lesió muscular de la qual segurament no es recuperarà.

Per altra banda, el Nàstic va informar ahir que Isaac Becerra jugarà amb la Selecció Catalana aquest proper dilluns contra Veneçuela, on hi serà el també grana Mikel Villanueva. La presència de Becerra no implicarà que no pugui estar entre els divuit convocats del partit contra el Málaga, ja que fins dilluns no s’incorporarà amb el combinat que dirigeix Gerard López. Becerra serà un dels dos porters de la Catalana, ja que compartirà lloc i competirà per la titularitat amb Edgar Badia, ex del Reus.

tracking