Diari Més

Enrique Martín s'abona a donar als suplents els minuts de la «brossa»

En els dos darrers duels disputats pel Nàstic, cinc de les sis substitucions realitzades s’han fet a partir del minut 80

Brugui, que va ser l'últim canvi d'Enrique Martín al Carlos Tartiere, durant una acció en un entrenament.

Enrique Martín s'abona a donar als suplents els minuts de la «brossa»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Resulta indiscutible que el joc del Gimnàstic de Tarragona ha canviat. De fet, els darrers quatre partits han estat, com a mínim, notables. Els tres primers (Cádiz, Osasuna i Albacete), per joc i, el quart, a Oviedo, per ocasions de gol. Enrique Martín sembla que ha donat amb la tecla, però aquesta circumstància també ha motivat altres conseqüències que tenen a veure, sobretot, amb els futbolistes que no surten a l’onze inicial.

El tècnic navarrès s’està acostumant a trigar molt a realitzar les substitucions. Els futbolistes de refresc, sobretot en els dos darrers duels, han entrat molt tard. Els motius poden ser diversos. Des del fet que ara Enrique Martín confia molt en el seu onze tipus (Bernabé, Pipa, Fali, Noguera, Mikel Villanueva, Abrahám, Thioune, Viti, Imanol, Sadik i Luis Suárez) fins a què ha decidit tocar poc les coses perquè els resultats estaven ajustats i amb possibilitats de puntuar o, fins i tot, de guanyar.

En el darrer duel disputat al Nou Estadi, el de l’agònica victòria contra l’Albacete gràcies a la diana de penal anotada per Berat Sadik, els aficionats tarragonins van haver d’esperar fins al minut 80 per veure com es movia la banqueta. En aquell minut, el mateix Sadik va entrar per Kanté. Cinc minuts després, en el 85’, Cotán va ingressar al terreny de joc en substitució de Thioune i, en el minut 88, Uche va rellevar a Luis Suárez. Tres canvis molt seguits i que van arribar tard. Per sort pel Nàstic, el resultat va ser immillorable, ja que el duel va finalitzar amb victòria local, un triomf que va significar una injecció de moral infinita per a un equip que, tot i la derrota a Oviedo, continua pensant en la salvació.

Situació similar és la que va succeir diumenge al Carlos Tartiere. Tret de la primera substitució, la de Sadik per Cotán als 60 minuts de joc, les altres dues també van arribar quan el partit estava a punt de finalitzar. Ike Uche va entrar a cinc minuts del final, per Kanté, i Brugui ho va fer en el 88’, deixant al banc Abrahám Minero.

tracking