Diari Més

El TAD segueix esperant les al·legacions del CF Reus a l'informe de LaLiga

L’ens fa un mes i mig que no té notícies del conjunt roig-i-negre i, a data d’ahir, no tenia constància de cap ampliació del recurs d’apel·lació

Clifton Onolfo en una roda de premsa realitzada al mes de febrer.

El TAD segueix esperant les al·legacions del CF Reus a l'informe de LaLigaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur del CF Reus segueix subjecte als diferents tràmits que té oberts. Un amb el Tribunal Superior de Justicia, amb el concurs de creditors que ha de portar un administrador concursal a analitzar les arques del club per a veure si aquest és viable o no i, per tant, si el conjunt roig-i-negre té futur o no. Per altra banda, l’equip del Baix Camp té, des de fa més temps, un tràmit obert amb el Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) on va presentar un recurs a la sanció imposada per La Liga, que va obligar al Reus a abandonar el campionat quan va finalitzar la primera volta i a no poder competir en el futbol professional, és a dir, a Segona i Primera Divisió en els pròxims tres anys pels impagaments de l’antic propietari, Joan Oliver.

Els nous propietaris, amb Clifton Onolfo com a cap visible, van intentar, sense èxit, que la sanció quedés rebaixada a un any de suspensió. Segons avançava ahir la Ser, el club reusenc hauria enviat una ampliació del recurs contra aquesta suspensió decretada per LaLiga, al·legant que aquesta havia pres la decisió d’excloure al conjunt roig-i-negre de la competició sense el vistiplau de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF). L’ampliació consistiria a afegir dos arguments més, per una banda argumentar que La Liga ha adulterat la competició, permetent a tots els rivals del Reus guanyar els seus partits; i per l’altra considera que la seva expulsió comporta una pèrdua econòmica global, perquè els rivals que havien de rebre la visita del club reusenc no ingressen diners corresponents a les entrades, per exemple.

Sense novetats

Fonts del TAD van informar, ahir, a Diari Més que, de moment, encara no tenien cap novetat sobre el CF Reus. De fet, des de l’ens insistien que el conjunt reusenc fa un mes i mig que no s’ha posat en contacte amb el TAD i remarcaven que, fa aproximadament vint dies, els van enviar l’informe de La Liga a través del qual el club del Baix Camp podia fer les al·legacions que consideressin oportunes, un document que, fins ahir, encara no havia estat respost.

Des d’aquest mateix ens també comentaven a aquesta redacció que seria possible que el club enviés un nou recurs amb un nou enfocament per a facilitar, d’aquesta manera, que la sentència es decantés a favor del club del Baix Camp, malgrat tot, fins ahir al migdia, el TAD encara no tenia constància de cap ampliació del recurs d’apel·lació ni tampoc d’un escrit nou procedent del conjunt roig-i-negre.

Segons apuntava la Ser ahir, el nou propietari de l’entitat, Clifton Onolfo, va reunir-se per primer cop amb un representant de LaLiga dijous passat a Madrid, una reunió que va servir perquè el club exposés els seus plans de futur. Una reunió que Onolfo venia reclamant des que va arribar a la ciutat, per a poder parlar directament amb Tebas i explicar-li tota la situació per la qual està passant el conjunt roig-i-negre. El futur del CF Reus encara té molts dubtes per resoldre.

tracking