Diari Més

Pedro López: «Vaig haver de pagar 500 euros per marxar del Riudoms»

El jove gaudeix ara al Sant Pere i Sant Pau de Tercera Catalana després de passar-ho «malament»

Pedro López assegura haver passat uns mesos «complicats» per la seva situació al Riudoms.

Pedro López: «Vaig haver de pagar 500 euros per marxar del Riudoms»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pedro López va començar la present temporada futbolística jugant al CD Riudoms, que milita en el grup sisè de Segona Catalana. El jove, per diversos motius, va prendre la determinació de marxar a finals del 2018, però no va poder complir el seu desig fins aproximadament dos mesos després, durant el mes de gener del present 2019.

«No m’havia passat mai ni havia escoltat a ningú que li hagués succeït res similar», explicava Pedro López a Diari Més. El jugador va posar-se en contacte amb aquest diari per a explicar una història que li va provocar «molts maldecaps» i que va acabar amb el seu actual equip, l’Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau, a «pagar 500 euros per la meva llibertat». «El fet és que, per motius personals, vaig decidir marxar. Des que ho vaig proposar a la Junta Directiva del Riudoms, tot van ser problemes. Em van posar molts impediments i em van demanar una xifra molt elevada», explica el jove, qui afegeix que la seva resposta va ser que «els vaig dir que els pagaria 150 euros per la fitxa que havien pagat per mi a principis de temporada més 150 euros més a mode de compensació per marxar a mitjan temporada». La resposta, segons la versió del jugador, va ser que «em van demanar 500 euros. Després de diverses reunions de la Junta Directiva, em van reclamar aquesta xifra, i crec que no era normal».

Gràcies al SPiSP

Sense entrar a detallar els noms de les persones que el van ajudar, el jugador, amb residència al barri tarragoní del Serrallo, va voler agrair «a la Junta del Sant Pere i Sant Pau i al seu cos tècnic el que van apostar per mi, ja que van ser ells els que em van ajudar a pagar i a solucionar la situació». Ara bé, Pedro López també deixa ben clar que «no entenc ni entendré mai que en un club de regional s’hagi de pagar res per un jugador. Si estàs a gust, et quedes i, si no, marxes».

Ara, Pedro López és feliç, jugant amb un grup de futbolistes que l’han acollit molt bé «i amb un gran entrenador, Nino, que sempre ha demostrat que volia que jugués amb ell». Sense anar més lluny, aquest jugador va ser part responsable de la victòria del conjunt del barri tarragoní d’aquest cap de setmana. El Sant Pere i Sant Pau es va imposar a la UD Salou per un resultat ajustat (2-3) en un partit en el qual Pedro López va ser l’autor dels dos últims gols dels visitants, dues dianes que demostren, a més, el seu bon moment de forma.

tracking