Diari Més

El Nàstic a Oviedo va xutar com mai i va perdre com gairebé sempre

Els tarragonins van gaudir d’ocasions més clares que el rival i, en total, van disparar deu vegades a porta

Imanol García va gaudir d'una ocasió claríssima de gol, que no va entrar pels pèls.

El Nàstic a Oviedo va xutar com mai i va perdre com gairebé sempreReal Oviedo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No s’hi pot fer més, ofensivament parlant, per a emportar-se un partit de futbol. El Gimnàstic de Tarragona més ambiciós de cara a porteria va tornar amb un 2-0 en contra del Carlos Tartiere, una derrota contra l’Oviedo que torna a deixar als tarragonins massa a prop de l’abisme amb dotze jornades per disputar-se en el campionat nacional de Lliga de Segona Divisió A.

Deu van ser els trets a porteria, segons dades de LaLiga, els que va realitzar l’equip d’Enrique Martín al llarg dels 90 minuts més els descomptes. Una xifra desorbitada per al Nàstic tenint en compte els registres anteriors. En els 29 duels que han disputat els tarragonins, el màxim de xuts a porteria havia estat de sis, els que va realitzar la setmana anterior contra l’Albacete.

Cinc xuts va realitzar en el duel d’anada, precisament, contra l’Oviedo, mentre que en nou ocasions els xuts a porteria s’han quedat en quatre. Vuit vegades ha disparat per triplicat en un partit, en quatre ocasions el Nàstic ha xutat en dues ocasions i, en l’apartat encara més negatiu, en tres duels les arribades del quadre tarragoní han significat un únic xut i, en dues, ni tan sols van disparar. Va ser a Sòria, contra el Numancia en la setzena jornada i a Gran Canària, contra Las Palmas, en el dia del 4-0 amb l’expulsió d’Arzo.

Les ocasions més clares del Nàstic van ser les dues del final del primer temps i dues més en el segon acte. En el 44’. Luis Suárez va obligar a Champagne, porter local, a lluir-se, amb un tret des de fora de l’àrea que va acabar en servei de cantonada. En el mateix córner, Fali va rematar, de cap, i novament el meta local va desviar el perill. De fet, Champagne va ser, sense cap mena de discussió, el millor jugador del partit.

A la segona meitat, en el 65’, José Kanté va disparar de lluny, i la pilota va marxar lleugerament desviada per sobre de la porteria i, en els minuts 75 i 76, doble pal. Primer, Imanol García, en el refús d’un córner, va connectar un míssil que va rebentar la fusta gràcies a la intervenció de Champagne, que va desviar l’esfèrica amb la punta dels dits. Després, Noguera, a la sortida del córner, també va rematar al pal. Deu xuts i zero gols.

tracking