Diari Més

Recapten més de 1.500 euros contra el càncer amb un triangular benèfic

La iniciativa va tirar endavant gràcies a la col·laboració de Joan Capdevila amb ADN Cambrils

L'equip dels Veterans de l'Espanyol.

Recapten més de 1.500 euros contra el càncer amb un triangular benèficCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils va acollir ahir, diumenge, un triangular solidari per recaptar diners per la Lliga contra el càncer. Els partits van tenir lloc a l’estadi de Cambrils i van acollir a un total de 350 persones, que van poder gaudir dels enfrontaments de manera gratuïta, ja que l’accés era lliure.

El triangular va estar organitzat per l’associació ADN Cambrils i l’Associació Oncològica Doctor Amadeu Pelegrí que es van posar en contacte amb l’exfutbolista Joan Capdevila, que quan va rebre la petició va ajudar en tot el possible per a la realització del torneig solidari.

A les onze del matí van començar els partits entre els tres conjunts, els Veterans de l’Espanyol, els Veterans del Cambrils i un equip format per ADN Cambrils, uns enfrontaments que van disputar-se en un ambient molt distès i familiar. Com era d’esperar, el millor equip del triangular van ser els blanc-i-blaus, seguits pels veterans del Cambrils i l’equip format per ADN, però el més important no era l’esportiu sinó recaptar diners per la Lliga contra el càncer, una recaptació que va ser possible gràcies a una fideuada que es va celebrar a partir de la una del migdia i que tenia un cost de 6 euros per persona. A més, durant el torneig també es van fer sortejos d’unes botes de Capdevila firmades per ell, una samarreta seva signada per tots els jugadors de l’Espanyol, una televisió i una tauleta. A banda, els 350 aficionats que van anar al camp del Cambrils per a veure el triangular, també van poder fotografiar-se amb els exjugadors de l’Espanyol i demanar les seves firmes, com un noi, que va portar la pilota i tots els Veterans de l’Espanyol van firmar-li.

1.524 euros recaptats

En total es van vendre fins a 254 tiquets per la fideuada, és a dir, van aconseguir recaptar 1.524 euros que es van donar tots a la Lliga contra el càncer, una xifra que va fer que el torneig fos tot un èxit en el seu primer any de vida i, per aquest motiu, els organitzadors treballaran per a seguir realitzant aquest triangular solidari tants anys com sigui possible per a lluitar contra una malaltia que afecta gran part de la societat.

tracking