Diari Més

Mikel Villanueva veu la cinquena groga i complirà cicle contra el Málaga

El jugador del Nàstic estava convocat amb Veneçuela i, de totes formes, no podia jugar davant dels andalusos

Villanueva durant un entrenament amb el Nàstic.

Veneçuela convoca Villanueva per a dos amistosos i es perdrà el pròxim partit al Nou EstadiGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mikel Villanueva va veure contra l'Oviedo aquest diumenge la cinquena cartolina groga de la temporada, amb què es perdrà, per sanció, el Nàstic-Málaga de la pròxima jornada.

De fet, el futbolista ja no podia actuar en aquest enfrontament per diversos motius. Entre altres, perquè està convocat amb la Selecció Veneçolana absoluta per a disputar dos partits a territori nacional.

L’internacional veneçolà jugarà davant la selecció d’Argentina a Madrid, concretament al Wanda Metropolitano, el divendres dia 22 de març. Tres dies després, el dilluns 25, el combinat sud-americà es desplaçarà fins a l’Estadi de Montilivi per enfrontar-se a la selecció de Catalunya.

Un cop disputats els dos enfrontaments amb la Vinotinto, el defensa grana es reincorporarà a la dinàmica de l’equip el dimarts 26 de març per tal de preparar el duel davant del Zaragoza a La Romareda.

Villanueva ha estat un fix des de la seva arribada a Tarragona procedent del Málaga en qualitat de cedit, després de finalitzar la seva vinculació amb l’eliminat Reus.

tracking