Diari Més

Enrique Martín: «M'emprenya molt com m'han fet els gols»

L’entrenador creu que els seus podrien haver fet més en la segona diana dels asturians

Enrique Martín, xerrant amb Juan Antonio Anquela.

Enrique Martín: «M'emprenya molt com m'han fet els gols»Real Oviedo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín, entrenador del Nàstic, va deixar clar després de la derrota al Carlos Tartiere que no li havia agradat gens la manera com s’havien produït els gols del rival. «M’emprenya molt com m’han fet els gols. Són moments en els quals et jugues la vida i s’ha de defensar amb una intensitat fora del normal. El que no pots és adormir-te. Joselu ha estat molt llest, però en el segon podríem haver fet una mica més en la marca», va manifestar el tècnic.

«Ha estat un partit igualat en el qual en moments puntuals, ells han estat encertats», va puntualitzar l’entrenador del Nàstic, el qual va destacar, per sobre de la resta, a Champagne, que va realitzar un partit espectacular: «El seu porter ha estat molt bé, traient un gran xut a Imanol García». «En el segon gol ens hem adormit en el marcatge i el jugador de l’Oviedo ha rematat a plaer», va insistir l’entrenador del conjunt grana.

Enrique Martín també va aclarir per què Abdel Barrada no va anar convocat tampoc en aquesta ocasió. Sobre el mitja punta va assegurar que «no està en la línia que jo espero que estigui. Hi ha jugadors que estan millor que ell. Queden un munt de partits i segur que tindrà opcions. Es queden quatre o cinc jugadors fora de la convocatòria».

tracking