Diari Més

A volar també lluny de casa

El Nàstic buscarà a Oviedo aquest diumenge (12 hores) la segona victòria de la temporada a domicili per poder seguir somiant amb la salvació

Luis Suárez, durant el Nàstic-Cádiz

Luis Suárez es perdrà el duel de Pamplona per sancióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona visita aquest diumenge al migdia (12 hores) un Oviedo al qual ja va derrotar a la primera volta i al que també vol vèncer per seguir endavant amb un somni que es farà realitat a base de punts.

Els d'Enrique Martín tan sols han estat capaços de guanyar un partit lluny del seu feu i tenen la intenció de doblar aquesta quantitat fent seu el Carlos Tartiere i vencent a un equip que té l'única baixa de l'ex grana Sergio Tejera, motor en el centre del camp dels asturians.

El tècnic navarrès no podrà comptar amb el centrecampista Thioune, sancionat per acumulació d'amonestacions, ni amb els lesionats Javi Márquez i Sebas Coris. El primer, recuperant-se del trencament de l'estèrnum i, el segon, acabat d'operar de lumbàlgia.

Sense canvis

En principi, i si no hi ha cap canvi de darrera hora, Enrique Martín realitzarà un únic canvi a l'alineació respecte a la que va derrotar la passada setmana a l'Albacete (1-0) amb gol de Berat Sadik.

Antonio Cotán substituirà Thioune, amb el permís d'un Ramiro Guerra que torna a una convocatòria després de no fer-ho des del mes de novembre de l'any passat.

La resta, sense novetats. Bernabé Barragán actuarà sota pals i, la defensa, de dreta a esquerra, serà per a Pipa, Fali, Noguera, Mikel Villanueva i Abrahám Minero.

Amb Cotán, hi seran Viti i Imanol García, mentre que Luis Suárez i José Kanté repetiran a la davantera.

tracking