Diari Més

Ramiro Guerra torna a una convocatòria

El migcampista ja està recuperat de la seva lesió i Enrique Martín se l'emporta a Oviedo

Manu Barreiro celebra un gol acompanyat de Ramiro Guerra

Manu Barreiro celebra un gol acompanyat de Ramiro GuerraNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramiro Guerra és la gran novetat de la convocatòria d'Enrique Martín de cara al partit que el Nàstic disputarà aquest diumenge al Carlos Tartiere contra l'Oviedo.

El migcampista ja està completament recuperat del la seva lesió al recte femoral dret i, per tant, torna a una llista després del 21 de novembre, quan va disputar els 90 minuts del Nàstic-Almería abans de tornar a lesionar-se.

Continua quedant fora de la convocatòria Abdel Barrada, futbolista que havia de ser la referència i que no ha tingut protagonisme des de la seva arribada.

Martín ha desplaçat als porters Bernabé i Becerra. Els defensors que s'ha emportat el tècnic són Pipa, Salva Ferrer, Noguera, Fali, Mikel Villanueva i Abrahám Minero.

Salva serà suplent i la resta, titulars en una defensa de cinc jugadors.

Els migcampistes que estaran demà al Tartiere son Viti, Ramiro Guerra, Cotán i Imanol. En principi, Ramiro esperarà a la banqueta.

Palanca i Brugui són els jugadors de banda desplaçats i també han viatjat quatre davanters, com són Uche, Sadik, Kanté i Luis Suárez. Aquests dos últims parteixen com a favorits per a ser titulars.

tracking