Diari Més

El Nàstic busca encadenar dues victòries per primera vegada aquesta temporada

El tècnic del Nàstic, Enrique Martín, s'ha emportat divuit futbolistes a terres asturianes

Abrahám Minero, durant una acció en el Nàstic-Deportivo d'aquesta temporada.

Al Nàstic li espera un calendari infernal després d'una setmana sense competirGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Oviedo rep aquest diumenge a les 12 hores el Nàstic en un partit transcendental del costat local per no despenjar-se de la lluita per l'eliminatòria d'ascens i també per als visitants, que buscaran encadenar dues victòries per primera vegada aquesta temporada, en la seva lluita per sortir del descens.

Els blaus volen tornar a la sendera de la victòria després de perdre a Mallorca (1-0) i haver deixat escapar dos punts al Tartiere contra el CD Lugo (1-1), un partit que tenen present els d'Oviedo per ser conscients que qualsevol rival, estigui en la situació en la qual estigui, els vendrà cara la victòria.

En aquesta idea ha insistit l'entrenador, Juan Antonio Anquela, que ha assenyalat la concentració a pilota parada com una de les facetes a recuperar per tornar a guanyar, una cosa que havien aconseguit els d'Oviedo en tres jornades consecutives -Cadis, Elx i Alcorcón- a les quals ha sumat un valuós empat a Albacete.

Malgrat sumar només dos dels últims nou punts en joc, els oviedistes no s'han despenjat ja que segueixen a tres punts d'una fase d'ascens que marca el Cadis amb 47 punts, però sí que ha privat al conjunt asturià d'aprofitar la seva bona dinàmica per fer-se fort en aquests llocs.

Forlín serà baixa d'última hora després de no entrenar-se dissabte per patir problema digestiu i tampoc no ha estat convocat Carlos Martínez malgrat haver entrenat tota la setmana amb el grup, ja que el cos tècnic no vol arriscar amb el navarrès.

Els que sí que completen la llista són Jimmy i Javi Hernández, de la filial - el primer com a opció de refresc per a un migcamp en què sortirà la dupla Folch-Muñoz per la baixa de Tejera per sanció- i el segon amb opcions de recuperar un lloc de carriler després de caure de la llista la setmana passada.

El jugador de Jaén, que ha revolucionat l'onze a Mallorca per tenir més gent per dins, pot ser que torni al sistema habitual de tres centrals amb carrilers i que torni a efectuar canvis sobre noms, tornant Joselu o Ibra el lloc que va ocupar Toché en punta a Son Moix i deixant només dos migcampistes per la qual cosa Diegui, Viti i Javi Hernández podrien actuar de carrilers.

En l'atac, Omar Ramos, Bárcenas i Berjón pugnen per dos llocs per acompanyar el davanter, posició fixa per a l'internacional panameny i que els altres dos candidats disputen des de la falta de ritme que dona el fet de venir d'una lesió per la qual cosa Viti o Johannesson també tenen opcions per ocupar aquest lloc.

El Nàstic vol sumar aquest diumenge la segona victòria consecutiva per primera vegada des de prinicipi de temporada, a costa de l'Oviedo, al qual ja van derrotar en la primera volta.

Els tarragonins encara es troben a set punts de la permanència, per la qual cosa no pot adormir-se si vol continuar una temporada més en la Lliga 1/2/3.

El tècnic del Nàstic, Enrique Martín, s'ha emportat divuit futbolistes a terres asturianes, entre els quals no hi ha ni els lesionats Sebas Coris i Javi Márquez ni el sancionat Thioune.

La victòria de la setmana passada davant l'Albacete (1-0) farà que Martín no faci més canvis en l'onze que els imprescindibles. Així que l'entrada de Cotán per Thioune es presumeix com l'única modificació a l'onze català.

Enrique Martín tornarà a apostar per un defensa amb tres centrals: Fali, Noguera i Mikel Villanueva. Pipa i Abrahám ocuparan els carrils i en el trivot, amb la novetat de Cotán, repetiran el del planter Viti i Imanol García.

Luis Suárez i Kanté podrien repetir en la davantera, encara que Berat Sadik també pressiona fort després de la diana que va anotar dissabte passat i que va valer els tres punts als tarragonins.

tracking