Diari Més

Enrique Martín: «Guanyar a l'Oviedo seria fer un pas més i seguir avançant»

El tècnic diu que l’equip «és fiable i competeix» fora de casa, però que també «necessitem que els petits detalls caiguin del nostre costat»

Imatge d'Enrique Martín en la roda de premsa d'aquest divendres, 15 de març.

Enrique Martín: «Guanyar a l'Oviedo seria fer un pas més i seguir avançant»Gimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Nàstic, Enrique Martín, ha valorat aquest divendres com afronta l’equip el partit del proper diumenge a les 12h contra l’Oviedo al Carlos Tartiere. «Guanyar a l’Oviedo seria fer un pas més i seguir avançant», ha afirmat el tècnic grana, que ha exposat que el conjunt «és fiable i competeix» fora de casa però «necessitem que els petits detalls caiguin del nostre costat».

Després de la victòria contra l’Albacete, Martín ha afirmat «quan guanyes l’estat anímic és diferent» i que «l’equip està en bona disposició per guanyar a qualsevol equip a qualsevol camp». En aquest sentit, el tècnic ha apuntat que «l’encert és fonamental» i que «cal mantenir l’ordre fins al final perquè poden aparèixer oportunitats que cal aprofitar».

A més, el tècnic ha definit el conjunt com «fiable» fora de casa però ha recordat que també «necessitem que els petits detalls caiguin del nostre costat». «En la insistència està el premi i nosaltres insistirem», ha remarcat el míster. Pel que fa al rival, l’Oviedo, l’ha afalagat definint-lo com un equip «consistent i ben armat que creix cada any» i que «abans o després acabarà a Primera Divisió».

Pel que fa als jugadors que disputaran l’enfrontament d’aquest diumenge, Martín ha explicat que previsiblement es mantindrà l’onze del darrer partit amb excepció de Thioune, que està sancionat. L’entrenador encara no té decidit qui ocuparà la seva plaça però no ha descartat l’opció que Ramiro, que ja té l’alta mèdica, pugui entrar en la convocatòria.

tracking