Diari Més

El Nàstic s'enfrontarà a un Oviedo que tindrà tothom disponible menys Tejera

L’excentrecampista del Nàstic està sancionat per acumulació d’amonestacions i no podrà actuar en el duel de diumenge

Ramon Folch, durant el partit que l'Oviedo va guanyar aquest cap de setmana contra el Lugo a camp contrari (0-1).

El Nàstic s'enfronta a un Oviedo al qual va ressuscitar a la primera voltaOviedo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona jugarà aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, contra l’Oviedo, duel que es disputarà al Carlos Tartiere a partir de les dotze del migdia.

Els asturians estan travessant una lleu crisi de resultats. Han sumat dos punts dels últims nou en joc i arribaran al duel contra els tarragonins després de perdre a Mallorca per la mínima (1-0). La seva situació classificatòria, però, convida a pensar que seran un rival molt complicat contra un Nàstic que va de menys a més i que, ara mateix, no té por de cap rival.

Ara mateix, l’equip que entrena Juan Antonio Anquela és el vuitè classificat de la categoria de plata del futbol espanyol. Dista a tres punts del Cádiz, que marca la promoció d’ascens, i a dotze d’un Granada que seria el primer dels dos conjunts que pujaria directament a Primera Divisió. Per tant, els asturians es presenten com a un rival complicat, a nivell classificatori.

Pel que fa al joc, els d’Anquela saben molt bé com portar els partits al seu terreny. No podran comptar amb Sergio Tejera, sancionat per acumulació d’amonestacions en haver vist la setmana passada la seva desena targeta groga, però igualment tenen arguments com per a posar en problemes a qualsevol equip.

Jugar contra l’Oviedo és fer-ho contra un mur, quan els asturians volen que així sigui. Els asturians saben jugar tant amb cinc defensors com amb quatre. Depenent del partit i de la situació, són capaços de protagonitzar una metamorfosi que, en ocasions, despista al rival. Ara bé, el Nàstic està molt pendent dels moviments d’Anquela i, per tant, no es deixarà sorprendre.

Sense Tejera, Javi Muñoz podria agafar les regnes del mig del camp, ofensivament parlant. I és que, en l’apartat defensiu, el reusenc Ramon Folch és insubstituïble i imprescindible. A dalt, amb Toché, Joel Bárcenas, Saúl Berjón Joselu i Omar Ramos, els asturians deixen clar que, per jugadors ofensius, no serà.

El lateral Christian Fernández, que serà titular contra els tarragonins, va parlar ahir per valorar el moment de forma dels seus. El futbolista de l’Oviedo va apuntar que «l’equip està decebut per l’últim resultat i estem conscienciats a assumir les errades col·lectives, per a poder afrontar la setmana amb majors garanties».

Pel que fa al duel contra el Nàstic, el futbolista va apuntar que «hauríem de preguntar-li a l’Albacete, que va perdre contra ells en l’últim minut a la darrera jornada. Crec que no existeix diferència entre els equips de dalt i els de baix. Hi ha molta més igualtat del que marca la taula classificatòria».

tracking