Diari Més

Viti es doctora al primer equip grana sota el paraigua d'Enrique Martín

El centrecampista juga bé sempre que ho fa en un Nàstic que ja el veu com a una realitat i no com a una promesa

Viti, durant un moment del Nàstic-Albacete d'aquest dissabte que va acabar amb victòria local 1-0.

Viti es doctora al primer equip grana sota el paraigua d'Enrique MartínNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergio Busquets i Pedro van passar del filial del Barça, a Tercera Divisió, al primer equip, de la mà d’un Pep Guardiola que els va convertir en dos dels millors jugadors del panorama futbolístic mundial. Una aposta semblant, salvant les distàncies, és la que ha fet Enrique Martín amb Salva Ferrer i Viti, dos jugadors als quals els ha ofert tota la seva confiança i que ells li han tornat amb interessos.

En el cas del defensor, ja s’ha consolidat en el primer equip i el centrecampista sembla que també. De fet, Viti es va doctorar aquest dissabte durant el duel que els tarragonins van disputar contra l’Albacete i que va acabar amb victòria grana. Roba pilotes, les serveix amb poc marge d’error, es posiciona de forma perfecta i, en moltes ocasions, possiblement sense adonar-se’n, es posa l’equip a l’esquena i tira d’ell fins a millorar-lo en moltes compasses de l’enfrontament. Aquest és Viti, que, possiblement, arribarà lluny en el món del futbol. Sempre que toqui de peus a terra i segueixi treballant.

El seu descobridor va ser Enrique Martín. L’entrenador del Nàstic va confiar en ell i li va donar minuts. Ara, és imprescindible. És difícil de veure en el món del futbol que un entrenador tiri del filial en un moment en el qual no arriben els resultats, però Enrique Martín ho va fer, i li va donar un gran resultat. «Crec que tots els parits que ha jugat Víctor els ho ha fet bé. Sempre que ha jugat, l’equip ha tingut un sentit diferent». Així definia la situació del seu jugador el tècnic, el qual, si no hi ha cap novetat de darrera hora, continuarà confiant en el jove de cara al duel que els tarragonins disputaran aquest diumenge al Carlos Tartiere contra l’Oviedo (dotze del migdia).

Precisament, Viti va ser el futbolista que va parlar ahir, abans de l’entrenament que va realitzar el seu equip a la tarda a les instal·lacions del Nou Estadi. «Comences una setmana diferent, amb ganes d’anar al camp de l’Oviedo i sumar els tres punts», explicava el futbolista, qui reconeixia que el triomf davant de l’Albacete va anar molt bé: «Quan estàs bé d’ànims, alegre, l’equip treballa millor».

Sobre la situació de l’equip, el migcampista va destacar que «la victòria ha trigat a arribar. Hem d’intentar sumar una altra victòria i intentar sortir de la zona de descens» i va reconèixer que «nosaltres sabem que estem aquí a baix, però hem de seguir treballant».

tracking