Diari Més

Luis Suárez: «Sabíem que la victòria contra l'Albacete ens donava vida»

El colombià aposta per tornar amb els tres punts d'Oviedo

Imatge del davanter grana Luis Suárez en una jugada del partit que va enfrontar el Nàstic al Deportivo al Nou Estadi el mes de setembre passat.

La perseverança de Luis Suárez, l'aspecte positiu de l'atac dels granaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter del primer equip del Gimnàstic de Tarragona Luis Suárez va valorar aquest dimarts molt positivament la victòria dels seus contra l’Albacete d’aquest dissabte (0-1), ja que «un es pren la setmana completament diferent. Tenim una nova dinàmica.

Sabíem que una nova victòria et donava la vida anímicament, psicològicament i, fins i tot, físicament perquè guanyar sempre és bo i feia temps que no ho aconseguíem».

El colombià no es frena i té la intenció de seguir sumant de tres en tres. «Cada vegada que aconseguim una victòria volem continuar assolint triomfs». Diumenge anem a un camp molt complicat (Oviedo), contra un equip que està en molt bona dinàmica, encara que farem tot el possible per a aconseguir la victòria», va dir, tot remarcant que davant dels manxecs els seus van fer les coses molt bé i va destacar que «va ser un dels partits en els quals vam estar millor psicològicament i físicament.

Vam estar intensos des del minut 1 fins al 94, quan vam marcar el gol.» A més, va destacar que «l’afició va estar increïble i tot influeix».

tracking