Diari Més

S'obre el 'càsting' per a trobar el substitut de Thioune per al Tartiere

La lògica indica que Cotán hauria de ser el relleu del sancionat, encara que Barrada o, fins i tot Ramiro, també ho volen

Antonio Cotán, durant un entrenament, està completament preparat per tornar a entrar a l'onze.

S'obre el 'càsting' per a trobar el substitut de Thioune per al TartiereNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Thioune no podrà jugar aquest cap de setmana al Carlos Tartiere. És així perquè aquest dissabte, en el marc de la victòria del Gimnàstic de Tarragona contra l’Albacete (1-0), va veure la cinquena cartolina groga de la temporada, amb què s’haurà de perdre el duel davant de l’Oviedo que es disputarà diumenge a les dotze del migdia. Per tant, s’haurà de buscar un substitut.

Antonio Cotán és, dels tres futbolistes que entren en el «càsting» d’Enrique Martín el que compta amb més números que la resta. Abdel Barrada i Ramiro Guerra són els altres dos futbolistes disponibles, encara que el futbolista cedit pel Valladolid parteix amb més números que ells per diversos motius.

El major de tots els motius és la confiança que ha dipositat en Cotán Enrique Martín. Va disputar el darrer quart d’hora al Cerro del Espino i va ser titular tant a la Corunya com a Pamplona, contra el Deportivo i l’Osasuna, respectivament. Aquest jugador, doncs, agrada a l’entrenador, sobretot, a l’hora de jugar fora de casa. L’Oviedo plantejarà un partit molt dur, físic, i Cotán és, de tots els disponibles, el que pot oferir un millor rendiment al costat d’Imanol García i per davant de Viti. Això sí, sempre que el tècnic grana repeteixi l’onze que va presentar davant dels manxecs, que seria una opció molt probable tenint en compte com li va funcionar.

Una segona opció seria la de Barrada. Si el tècnic decidís prendre la determinació d’apostar per un jugador amb vocació ofensiva, ell seria l’escollit, sense oblidar-se d’un Miguel Palanca que, tot i ser jugador de banda, té unes característiques similars. Ara bé, la no convocatòria del marroquí contra l’Albacete també és tota una declaració d’intencions d’un Enrique Martín que encara no el veu en el millor punt de forma per poder ajudar al seu equip.

Encara hi ha un actor, gens descartable, i que segurament seria el substitut de Thioune si es trobés al cent per cent de les seves condicions físiques. Es tracta de Ramiro Guerra. El futbolista cedit pel Villarreal compta amb l’alta mèdica i està disponible per si l’entrenador el vol convocar. Ara bé, l’exigència del partit del Tartiere fa indicar que Ramiro, almenys d’inici, no està contemplat.

Enrique Martín va tornar al 5-3-2 aquest dissabte i li va funcionar. Fali, Noguera i Mikel Villanueva van ser els tres centrals, amb què Salva Ferrer va caure a la suplència. Abrahám i Pipa en els laterals i Luis Suárez i Kanté a la davantera sembla que també repetiran, amb què tan sols es preveu un canvi a l’onze.

tracking