Diari Més

Enrique Martín: «Aquest és el meu equip»

El tècnic del Nàstic es desfà en elogis cap a Viti, el millor dels tarragonins contra l'Albacete sense discussió

El tècnic grana durant la roda de premsa.

Enrique Martín, sobre el Nàstic: «li veig possibilitats de guanyar a qualsevol equip en qualsevol camp»Youtube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Era optimista de cara al futur i ho continuo sent. Aquest equip està treballant de forma impressionant, des que ens vam concentrar a Oliva. Quan un té insistència, té premi. Avui, en la insistència ha estat el premi. Ha estat un partit molt igualat i també podria haver acabar en empat». Aquesta va ser la valoració d'Enrique Martín després de la victòria del seu Nàstic contra l'Albacete (1-0), que els deixa vius en la lluita per la permanència.

Es va mostrar molt satisfet perquè ara té el que vol. «Aquest és el meu equip», a què va afegir que «estem vius i il·lusionats». «L’equip ha demostrat que té ànima i sortirem endavant segur», va manifestar el tècnic, que també va dir que «és un xut emocional terrible per als futbolistes, que veuen recompensat l’esforç que estan realitzant».

Novament, va agrair l'ajuda a l'afició que, segons ell, mai deixa d'animar i sempre és positiva: «És la primera vegada que estic en un lloc i no escolto, per part de l’afició, comentaris negatius».

Punt a part l'actuació de Viti, el millor dels tarragonins amb diferència. Enrique Martín, sobre ell, va dir que «crec que tots els parits que ha jugat Víctor els ha jugat bé. Sempre que ha jugat, l’equip ha tingut un sentit diferent».

tracking