Diari Més

Reus serà la seu del 19è Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

Ariana Sánchez serà la padrina de la nova edició

Presentació

Reus serà la seu del 19è Torneig Joan Petit Nens amb CàncerAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El torneig de hoquei del Joan Petit Nens amb Càncer repetirà seu per primera vegada en 19 edicions. Serà la ciutat de Reus, que ja en va acollir la 3a edició l'any 2003. L’esdeveniment esportiu que se celebrarà l’1 de juny a les instal·lacions del Reus Deportiu.

Des de l'any 2001 aquest torneig ha viatjat per Catalunya i Andorra (la seu anterior) amb un gran nivell de participació i amb l'objectiu principal de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. En la propera edició s'espera una assistència d'uns 400 infants i les seves famílies.

La presentació oficial del torneig ha comptat amb la presència de Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu; Jordi Salvadó, vicepresident del Reus Deportiu; Joan Torner, del Joan Petit Nens amb Càncer i Ariana Sánchez, la padrina d'aquesta 19a edició. També hi ha assistit diversos regidors del Govern per deixar palesa la col·laboració municipal amb el torneig, a través de les regidories de Benestar, Cultura, Projecció de Ciutat, Esports, Ensenyament i Salut.

Cada any el Joan Petit Nens amb Càncer és apadrinat per una figura pública de la ciutat. En aquest cas la padrina serà Ariana Sánchez, jugadora de pàdel número 7 del món i campiona del món de pàdel en les categories sub14, sub16 i sub18.

El Reus Deportiu juntament amb les regidories d'Esport, Benestar, Ensenyament, Salut i Cultura de l'Ajuntament de Reus ja treballa en accions i esdeveniments previs a la festa de l'1 de juny.

tracking