Diari Més

Enrique Martín: «En la insistència, tindrem el premi»

Els granes s'enfronten aquest dissabte al Nou Estadi contra l'Albacete

Enrique Martín durant la roda de premsa d'avui.

Enrique Martín: «En la insistència, tindrem el premi»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Enrique Martín, ha valorat com està l'equip per al partit d'aquest dissabte al Nou Estadi contra l’Albacete Balompié.

Martín assegura que els jugadors estan «entrenant molt bé, amb ganes i il·lusió», per la qual cosa confia amb l'equip per l'enfrontament de demà. Considera que els granes han jugat bé enels últims quatre partits però que la falta d'encert i algun petit error els ha acabat penalitzant.

El navarrès afirma «no baixarem els braços» i sap que «cal guanyar ja perquè el termini es va retallant» per tal de remuntar l'equip.

Respecte el partit de Pamplona, Martín explica que «vam tenir varies ocasions de gol interessants» i assegura que «en la insistència tindrem el premi que caurà del nostre costat». «Hem tingut opcions i la victòria arribarà. Cada partit que passa tenim menys detalls negatius. Ara hem d'aconseguir que no n'hi hagi o no influeixin en el resultat». ha afegit.

Respecte el seu nou rival, valora que «l'Albacete està fent una temporada impressionant i treballa molt bé» i que la clau del partit estarà en «ser intensos, perquè ens juguem la categoria i hem de lluitar al màxim tot el partit».

tracking