Diari Més

El primer equip del FC Ascó desapareixerà pel seu elevat cost

El club anuncia que no pot fer front al que costaria sortir la temporada vinent a competir a Tercera

El club deixa clar que competiran fins el final per finalitzar el més amunt possible.

El primer equip del FC Ascó desapareixerà pel seu elevat costFC Ascó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Ascó deixarà de tenir un equip a Tercera Divisió la pròxima temporada. La Junta Directiva del club de la Ribera d’Ebre ha pres la determinació de fer desaparèixer un equip tenia un cost massa elevat.

Mitjançant un comunicat oficial, l’entitat ha explicat els motius de la seva decisió. «El que ara és el nostre primer equip, passarà a ser història. Les insuportables obligacions en matèria de Seguretat Social i fiscal, la poca voluntat en treure una Llei de l’Esport Amateur, les poques ajudes dels òrgans competents i la desigualtat respecte als altres clubs del territori fan d’aquest equip, un projecte inviable. No volem suportar, ni volem que el poble ho faci, un primer equip que amb les noves exigències augmenti en un 40% el seu pressupost», detalla la Junta Directiva del FC Ascó.

El club deixa ben clar que intentaran la permanència fins el final, encara que actualment estan en posicions de descens a Primera Catalana. «Competirem i serem professionals fins a l’últim moment, perquè aquest equip mai ha abaixat els braços i aquests darrers anys, ha aconseguit fites, que ni els més optimistes, haurien somiat. Un equip de futbol d’una població de poc més de 1.500 habitants i amb alguns jugadors de la localitat, ha aconseguit escriure el seu nom a la història del futbol territorial, català i estatal», deixen clar des del club, el qual se centrarà ara en el seu futbol base.

Mor un equip que va estar a prop d’ascendir a Segona Divisió B, l’esquadra de referència a les Terres de l’Ebre. La idea, a partir d’ara, és fer equips amb gent de la casa: «Hem de continuar amb part de les polítiques actuals. La particular aposta per un equip de futbol sala format íntegrament per jugadors locals, dóna fruits des del primer dia i aquest ha de ser el camí. Intentarem fer el mateix amb un primer equip de jugadors del poble i de jugadors sorgits del nostre futbol base».

Tots els socis estan convocats a l’Assemblea Extraordinària del 15 de març, on s’aprovarà la fulminació d’un somni que acabarà a l’oblit.

tracking