Diari Més

I per què no?

Un Nàstic sense complexos visita el líder Osasuna (18 hores) en un partit on els tarragonins tenen més a guanyar i menys a perdre

Enrique Martín espera tornar victoriós de Pamplona

I per què no?Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No seria la primera vegada que un cuer derrota a un líder. Amb aquesta mentalitat, el Gimnàstic de Tarragona visita a un Osasuna al qual s'enfrontarà aquesta tarda a les 18 hores amb la intenció de guanyar i sumar els tres punts, com si es tractés de qualsevol altre rival.

Els tarragonins van pair la derrota contra el Cádiz com un gerro d'aigua freda, ja que les expectatives eren màximes després d'empatar a Riazor contra tot un Deportivo. Ara bé, el que no farà el Nàstic, almenys de moment, és baixar els braços ja que, mentre hi ha vida, hi ha esperança.

L'Osasuna, equip dels amors de l'actual entrenador del Nàstic, Enrique Martín, és el clar exemple d'equip que ha remuntat una situació adversa. La directiva navarresa va pensar en un relleu quan no havien passat ni tres mesos de competició, però va tenir paciència i va aconseguir trobar els resultats que buscava. Fins i tot, millors, ja que l'Osasuna és actualment el líder de la categoria de plata.

Moltes baixes

No serà fàcil el partit pels tarragonins. Per la clàusula de la por, no podrà jugar un pilar com Imanol García. Per sanció, Luis Suárez. I, per lesió, es perdran el partit Sebas Coris, Ramiro Guerra, Iván López i Javi Márquez. En aquesta llista de lesionats no hi apareix Ike Uche, que ha entrat en la llista de vint convocats després de recuperar-se de la infecció que va patir al turmell. No està per a ser titular, però podria disposar d'alguns minuts si, finalment, és dels divuit escollits. I és que el tècnic grana haurà de descartar a dos jugadors de cara al duel d'aquesta tarda.

Bernabé Barragán jugarà sota els pals. A la defensa, podrien formar Salva en el lateral dret i Josema en el carril esquerre, amb Noguera i Mikel Villanueva a l'eix. Així, Martín seguiria actuant amb quatre defensors.

Laterals fent d'extrems

Per davant, Pipa i Abrahám s'obririen a les ales, mentre que Thioune hauria de buscar en Fali el seu nou company a la medul·lar.

José Kanté sembla clar en la punta d'atac i, la mitja punta, en el 4-2-3-1 que podria dibuixar Martín, entre Barrada i Cotán estarà la cosa.

tracking