Diari Més

Enrique Martín, sobre el Nàstic: «li veig possibilitats de guanyar a qualsevol equip en qualsevol camp»

Els grana visitaran aquest dissabte al líder, l'Osasuna, que té 51 punts

El tècnic grana durant la roda de premsa.

Enrique Martín, sobre el Nàstic: «li veig possibilitats de guanyar a qualsevol equip en qualsevol camp»Youtube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador Enrique Martín tornarà a casa aquest cap de setmana per competir contra l'Osasuna, que és líder de la categoria amb 51 punts. El partit serà dissabte a les sis de la tarda al Sadar.

En la roda de premsa d'aquest matí, l'entrenador del Nàstic ha valorat que es troba satisfet amb l'equip que té, el qual ha estat a l'alçada en les últimes dues jornades contra el Deportivo i el Cádiz.

Per aquest motiu, de cara l'enfrontament de dissabte espera que el partit segueixi la mateixa línea i que l'equip grana tingui possibilitats. Per la seva banda, ha expressat «estem intentant ser un equip complicat per al rival».

Martín no ha volgut avançar l'alienació que utilitzarà demà al Sadar. Sap que l'Osasuna no serà un rival fàcil, tot i comptar amb baixes importants, ja que «sol apretar molt jugui contra qui jugui».

El navarrès vol veure a la gespa un «Nàsticdesinhibit, que jugui, que competeixi i que es deixi l'ànima», ja que els tres punts són importantíssims. «Hem de jugar sensecap tipus de complex, ser consistents en defensa i, sobretot, tenir encert a porta».

El tècnic grana ha valorat positivament l'estat de l'equip i ha assegurat que «li veig possibilitats de guanyar a qualsevol equip en qualsevol camp».

tracking