Diari Més

Drama total a Reus: alguns treballadors arriben al límit i estan de baixa mèdica

Personal d’oficines i algun tècnic no tenen forces per a tornar a l’Estadi

Imatge d'Onolfo durant la roda de premsa de dijous.

Drama total a Reus: alguns treballadors arriben al límit i estan de baixa mèdicaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entre Joan Oliver i Clifton Onolfo han aconseguit que alguns treballadors del CF Reus Deportiu estiguin de baixa mèdica. No poden més, ja que la situació és límit, insostenible i no estan capacitats (no per aptitud, sinó pel que estan vivint) per a treballar en plenes condicions.

Segons ha pogut saber Diari Més, personal d’oficines i alguns tècnics no poden continuar endavant i estan de baixa mèdica, amb què ja no poden acudir a la feina. Si la situació continua igual, amb Clifton Onolfo sense pagar les sis nòmines (set en alguns casos) que deu, poden ser més els que sentin que no poden trepitjar l’Estadi Municipal de Reus.

La sensació que Onolfo «encara és molt pitjor» que Joan Oliver és una sensació real entre els treballadors i tècnics del Reus, ja que la diferència que veuen és clara. «Si Oliver hagués pogut pagar, possiblement ho hauria fet», apunten alguns treballadors, els quals afegeixen que «Onolfo, per contra, diu que ha vingut carregat de diners, però no paga».

Aquest dijous, el nou propietari del Reus va assegurar que no ha pagat encara als treballadors i tècnics perquè «hi ha problemes amb l’IBAN, que és diferent als Estats Units i a Espanya». L’IBAN són dues lletres i dos números que apareixen al davant dels números de compte i que agilitzen les transferències. Pocs traspassos de diners triguen més d’un mes a arribar a destinació, pel que sembla que, a partir d’ara, l’excusa haurà de ser una altra.

A més, Onolfo va detallar també dijous 37 persones. Si hi comptem el filial, entre tècnics i jugadors hi hauria entre 20 i 25 persones, amb què molts treballadors es quedaran sense cobrar. Aquesta situació encara ha fet crispar més al personal del Reus, el qual no entén per què està succeint tot això quan, amb l’arribada dels nord-americans, semblava que tot se solucionaria.

El filial i el futbol base

Segons ha pogut saber aquest diari, cap de les persones que estan de baixa mèdica pertanyen al filial o al futbol base. La pressió del Reus B cap a Onolfo és màxima i les accions que emprendran tècnics i jugadors si continuen sense cobrar són, a dia d’avui, imprevisibles, encara que no descarten res.

Ara mateix, una de les grans preocupacions és saber com acabarà la temporada, si és que pot fer-ho, el futbol base reusenc. És la gran prioritat i ni nens, ni pares ni els que els segueixen es mereixen aquest infern.

tracking