Diari Més

Onolfo valora retirar el Reus B per estalviar-se deute que ha d'assumir

Si aquesta situació es produís, el CF Reus podria competir la 2019-20 a Quarta Catalana

Els amos del Reus continuen donant voltes a totes les possibilitats de què disposen.

Onolfo valora retirar el Reus B per estalviar-se deute que ha d'assumirCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Clifton Onolfo està fent l’impossible per intentar evitar la màxima despesa al CF Reus Deportiu. De fet, de moment, únicament s’ha gastat els tres euros que li ha costat el club, més el deute, del qual, de moment, no se n’ha fet càrrec.

Una de les idees que han passat pel propietari del CF Reus ha estat la de liquidar l’equip filial, el qual està realitzant una temporada brillant en el grup cinquè de Tercera Divisió, però que porta cinc mesos sense cobrar que, a partir de demà, ja seran sis.

Una de les idees que ha passat pel cap del propietari és la de desfer el Reus B i partir completament de zero en el futbol no base del club. El primer equip ja no existeix, després de la seva eliminació de la Segona Divisió A pels impagaments i, si s’eliminés al B, tan sols existirien el futbol base i el futbol femení. Ara bé, el perill seria molt gran.

Si Onolfo realitzés aquest moviment, que ara per ara no està assegurat, el Reus s’exposa a sortir a competir a Quarta Catalana, la categoria més baixa que hi ha al futbol català i que està quatre categories per sota de la que viu actualment el Reus B i sis menys de la que va començar competint el primer equip.

Resulta una situació, a primera vista, inacceptable, ja que aquesta circumstància resultaria tot un pas enrere, sobretot tenint en compte que la base també en patiria les conseqüències, ja que els equips que militen en categories nacionals haurien de baixar.

Sembla que Clifton Onolfo no farà aquest pas però, en aquests moments, cap opció és descartable tenint en compte la crítica situació que està vivint el club de la capital del Baix Camp a tots els nivells.

tracking