Diari Més

Els treballadors del Reus denuncien que la situació del club està afectant a la seva salut

Els membres de la direcció esportiva i del cos tècnic del primer equip han demanat una ràpida extinció del contracte

Alguns dels treballadors, molt feliços pel gest que ha tingut la penya amb ells.

Gran gest d'una penya del CF Reus, que entrega 3.100 euros als treballadors, que segueixen sense cobrarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elstreballadors del CF Reus han emès un comunicat per denunciar un altre cop la «situació límit, insostenible i humiliant» que estan vivint. En aquest han expressat el seu desacord amb les decisions de l'actual propietari, Clifton Onolfo.

En aquesta també han reiterat que porten sis nòmines sense cobrar i en alguns casos 7, i que això està afectant a la salut dels propis treballadors.

La situació del club roig-i-negre també està afectant al fubtol base i al CF Reus B Cambrils.

Finalment, han expressat que la denúncia que van presentar, per extingit el seu contracte i que es reconegui el seu deute, segueix el seu curs. L'advocat dels treballadors es va reunir el passat dimarts amb Onolfo sense arribar a cap acord.

Comunicat

El conjunt de treballadors del CF Reus (format pels membres de la direcció esportiva, cos tècnic del primer equip, jugadors del filial, cos tècnic del filial, treballadors del futbol base i personal d'oficines i botiga) expressa que:

  1. Estem vivint una situaciólímit, insostenible i humiliant.
  2. Volem deixar clar que desmarquem totalment de les decisions que està prenent l'actual propietari, el Sr. Clifton Onolfo, que després de més d'un mes a Reus, no ha invertit no un euro al club.
  3. Sumem 174 dies sense percebre el nostre sou. Acmulem ja 6 nòmines d'impagaments, 7 en alguns casos. Per culpa de la situació que estem patint, la salut dels treballadors s'està veient afectada. Aquest fet complica, encara més, el nostre dia a dia al club.
  4. Si la gestió del Sr. Onolfo no fa un gir de 180º, la viabilitat del CF Reus té els dies comptats.
  5. Tot i això, els treballadors farem tot el possible per intentar que, almenys, el futbol base pugui acabar la temporada. Creiem que els jugadors i jugadores del futbol base han de ser els menys afectats per la nefasta gestió de l'actual propietari.
  6. Més alarmant és la situació del CF Reus B Cambrils, ja que, a dia d'avui, és una incògnita saber si podrà acabar la temporada. Sense anar més lluny, l'actual tresoreria del club no té capacitat per assumir els pagaments dels arbitratges i desplaçaments fins al final del curs.
  7. La totalitat dels treballadors vam demandar el club perquè se'ns reconegui el deute i per extingir el nostre contracte. Dimarts passat hi va haver un acte de conciliació entre el nostre advocat i el sr. Onolfo. Aquesta trobada va acabar sense cap mena d'acord entre les parts i la nostra denúncia continuarà el procés judicial previst.
  8. A més, els membres de la direcció esportiva i del cos tècnic del primer equip han demanat una ràpida extinció del contracte per desvincular-se del club el més aviat possible.
  9. Reiterem el nostre agraïment a l'afició roig-i-negra i les famílies del futbol base pel suport que estem rebent per part seva.

tracking