Diari Més

La Festa de l'Esport reconeix entitats i esportistes destacats de Cambrils

Aproximadament 600 persones es van aplegar al Palau Municipal d’Esports aquest divendres

Alguns dels premiats durant la Festa de l'Esport de Cambrils, celebrada divendres passat.

La Festa de l'Esport reconeix entitats i esportistes destacats de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa de l’Esport va reconèixer divendres l’esforç i les victòries aconseguides la temporada passada per diverses entitats esportives de la ciutat i esportistes individuals. La vetllada va aplegar prop de 600 persones al Palau Municipal d’Esports.

El lliurament de reconeixements, que va incloure a una exhibició de freestyle, va anar a càrrec de l’alcaldessa, Camí Mendoza, i el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès. Després dels parlaments, es van distingir les entitats esportives, amb reconeixements especials als esportistes seleccionats per les entitats, tant pels mèrits i fites assolides en l’anterior temporada com per les seves bones trajectòries.

També es va retre homenatge a esportistes de Cambrils que, per les seves disciplines, no formen part de cap entitat de vila però que tenen una trajectòria esportiva de referència i exporten el nom del municipi a tot arreu on competeixen.

Van ser reconeguts el Club Veterans de Cambrils, Club d’Escacs de Cambrils, Club Bàsquet Cambrils, Club Handbol Cambrils, Cambrils Club Hoquei, CE de Judo Dojo Cambrils, Club Arquers Cambrils, Pedals Non Stop, Rem Cambrils, Club Monte Penarrubia, Club Ciclista Costa Daurada, Club Hípic Castells, Club Muaythai i Boxa Cambrils, Penya Cicloturista, Club Esportiu Cambrils Bitlles, Hípica Herederos de Santiago, Cambrils Club Natació, Club Hípic Tomàs Santiago, Club Patí Cambrils, Club Nàutic Cambrils, Club Futbol Sala Mediterrani, Club de Futbol Sala Laguna Cambrils, United Club Futbol i Associació Esportiva Vent d’Estrop. Com a esportistes individuals, van ser reconeguts Mar de Arce, Alejandro Sánchez, Iolanda Riba, Encarna García Pat Perpinyà, Kike Gutiérrez, Ingrid Guix, Eva Gallego i Guillem Canyelles.

tracking