Diari Més

L'enèssima promesa d'Onolfo: aquesta setmana arriben els diners

El propietari del Reus ha promès als futbolistes del filial que cobraran aquesta mateixa setmana

Els jugadors del filial, al vestidor després de la victòria ahir a Figueres, amb el gest seriósl

L'enèssima promesa d'Onolfo: aquesta setmana arriben els dinersTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reunions i més reunions. Promeses i més promeses. Aquesta és la sensació que tenen des de Reus tots aquells que, dia rere dia, setmana rere setmana, escolten cants de sirena sobre si cobraran avui, demà o demà passat. Ara, la nova promesa de Clifton Onolfo, propietari del CF Reus Deportiu, és que la setmana vinent es cobrarà.

Almenys, això és el que Onolfo va explicar als jugadors del Reus B, els quals, per cert, continuen demostrant una professionalitat espectacular i una serenitat impròpia de la seva edat. Sense anar més lluny, ahir van derrotar a tot un Figueres, a camp contrari.

En la trobada que es va produir divendres a les instal·lacions de l’Estadi Municipal de Reus, Clifton Onolfo va prometre als futbolistes el següent: «la setmana vinent arribaran diners, procedents dels Estats Units, i podrem posar el club al dia». Posar el club al dia significaria pagar a un seguit de persones la majoria dels quals ja han perdut l’esperança de cobrar. De fet, el mateix Onolfo ja ha reiterat en diverses ocasions que la propietat, de la qual també en forma part Russell Platt, no pagarà a tothom, ja que hi ha «certes prioritats».

Sense oblidar-se a ningú, aquestes persones que haurien de cobrar les nòmines pendents al llarg de la setmana serien el director esportiu del primer equip, Sergi Parés i tots els seus col·laboradors i ajudants; l’entrenador del primer equip, Xavi Bartolo, i el seu cos tècnic; entrenador, cos tècnic i futbolistes del filial; coordinador, entrenadors, ajudants i personal divers del futbol base; treballadors del club i de la botiga; i proveïdors, entre d’altres, ja que possiblement hi ha més persones que també han vist com el club s’ha endeutat amb ells.

Mesures dràstiques

Els jugadors del filial, que se senten enganyats dia rere dia, ho tenen clar: prendran mesures dràstiques si es tracta d’una nova mentida.

Per començar, ahir van fer una plantada a Figueres i, després, van penjar per xarxes socials una fotografia del vestidor després del partit. És d’aquelles fotografies que es fan els equips de futbol quan guanyen, celebrant com si s’haguessin emportat la Champions League, però sense moure’s i amb cara seriosa. Nova mostra de protesta, doncs, contra la propietat del Reus.

Onolfo els va prometre cobrar, però no se’l creuen. No van treure res de profit de la trobada, segons asseguren algunes fonts assistents a la reunió a aquest mitjà. Aquestes mateixes fonts avisen que «prendrem mesures dràstiques». No està clar quines seran, però el que sí és cert és que la situació, no tan sols al filial, és insostenible. No pot ser que filial, futbol base i treballadors segueixin deixant-se la pell dia rere dia i que no cobrin per fer-ho.

El mes de febrer està a punt d’acabar i això significa que el deute encara es podria incrementar una mica més. El deute correspon als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre del 2018, així com al gener del present 2019. Una setmana i seguirà en augment.

tracking