El Barça imposa la seva llei i es proclama campió de Copa del Rei a Reus (1-4)

Tots els gols del partit es van anotar a la segona meitat, quan els blaugrana van imprimir una marxa més i van liquidar a un Liceo sense forces

Un moment de la final entre Barça i Liceo

El Barça imposa la seva llei i es proclama campió de Copa del Rei a Reus (1-4)RFEP

Era el favorit entre els favorits i no hi va haver sorpresa. El Barça Lassa marxa de Reus amb la Copa del Rei d’hoquei patins sota el braç i ho fa de forma merescuda.

Els blaugrana van vèncer al que, segons dicta la taula classificatòria de l’OK Lliga, el segon millor equip d’Espanya. Ho va fer amb claredat i en una demostració de força i físic, ja que els de la Ciutat Comtal van arribar al final del partit frescos, molt millor que els gallecs, que no van poder aturar les envestides endimoniades d’un Barça que va liquidar al rival en accions ràpides i efectives.

La primera part va acabar sense gols. Per tant, tot s’havia de decidir en la segona meitat. Ho van entendre perfectament els barcelonins, que van marcar en el 27’, per mitjà de Pau Bargalló i, cinc minuts després, gràcies a la diana d’un vell conegut com Marc Gual. El 0-2 va obligar al Liceo a anar a remolc, però encara li va anar millor a un Barça que, sense pressa, va jugar encara més còmode.

A set minuts del final, penal del Liceo. El va llençar Joao Rodrigues, però el mateix jugador va marcar en segona instància, després que el meta contrari desviés el primer intent. Anant tres gols per davant, el Barça va basar-se encara més en el contraatac i, d’aquesta manera, va arribar la diana de Pablo Álvarez, que servia per sentenciar completament el duel. Va tenir temps Ernesto Payero de marcar un gol a pocs segons del final, però aquest únicament va servir per a maquillar el marcador del Palau d’Esports de Reus.

Deportivo Liceo. Xavier Malián, David Torres, Carlo Di Benedetto, Facundo Bridge i Sergio Miras. També van actuar Pablo Parga, Ernesto Payero, Fabricio Ciocale i Marc Coy.

Barça Lassa. Aitor Egurrola, Marc Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Sergi Panadero. També van actuar Matías Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart i Joao Miguel Rodrigues.

Gols. 0-1, Pau Bargalló (27’); 0-2, Marc Gual (32’); 0-3, Joao Rodrigues (42’); 0-4, Pablo Álvarez (43’); 1-4, Ernesto Payero (50’).

Àrbitres. Sergi Mayor Oliván i Iván González González.