Diari Més

Continuen els partits del XVII Campionat de Seleccions Autonòmiques a Cambrils

Tant les seleccions sub-16 com les sub-18 s’estan jugant un lloc a la següent fase

Els capitans de les seleccions sub-16 autonòmiques de La Rioja i Andalusia.

Continuen els partits del XVII Campionat de Seleccions Autonòmiques a CambrilsFederación Riojana de Fútbol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils està sent una de les seus del XVII Campionat de Seleccions Autonòmiques Masculines que alberga partits des d’ahir. El torneig també s’està disputant a Gran Canària, Múrcia, Gijón, Saragossa i València.

Els partits van començar ahir, divendres, i continuen fins aquesta tarda. Des de les 10 del matí les seleccions sub-16 d’Andalusia i de La Rioja s’estan enfrontant en un dels camps de Cambrils. Un cop finalitzi el seu partit, a les 12, serà el torn de les seleccions de Castella La Manxa i Catalunya, de la mateixa categoria.

Per la tarda, a partir de les 16 hores, tornaran a jugar Andalusia contra La Rioja, aquesta vegada de la categoria sub-18, i a les 18 hores Castella La Manxa també s’enfrontarà a Catalunya, en la mateixa edat.

En quant als partits d’ahir, en la categoria sub-16, La Rioja va empatar a 2 contra Castella La Manxa i Catalunya va perdre 0-2 contra Andalusia, per tant, els andalusos són els líders del grup, seguits per La Rioja i Castella La Manxa amb un punt i els darrers classificats són els catalans.

Pel que fa als partits sub-18, durant la tarda d’ahir es van disputar els partits entre La Rioja i Castella La Manxa, que van guanyar els locals per 2 a 1, i Catalunya va derrotar amb el mateix resultat a Andalusia, per tant, en aquesta categoria regnen La Rioja i Catalunya amb tres punts i per sota es troben Castella La Manxa i Andalusia.

tracking