Diari Més

Enrique Martín: «Quan aconseguim sortir de baix, no hi tornarem»

L’entrenador del Nàstic confia plenament en la salvació

Enrique Martín en roda de premsa aquest divendres 22 de febrer.

Enrique Martín: «Quan aconseguim sortir de baix, no hi tornarem»Gimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Nàstic, Enrique Martín, ha volgut deixar clar que l’1-1 a Corunya del passat dissabte, tot i l’ocasió fallada per Pipa a les acaballes del partit, que podria haver significat el triomf, «no és un punt amarg, sempre que es puntua és bo».

Martín confia plenament en la permanència dels seus. Tot i això, ha avisat que «encara queden alguns trens. Pot passar que agafis el tren ara i que després descarrili. Pot ser que no arribis a l’estació final». Això sí, ha volgut deixar ben clar que «el que sí que tinc clar és que, quan sortim de baix, no hi tornarem».

El tècnic veu coses que el conviden a pensar que l’equip anirà cap amunt: «S’està gestant un equip fora del camp i, això, al final, són molts punts» i s’ha posat com a meta guanyar aquest dissabte al Cádiz (18 hores). Ha demanat, a més, ajuda als aficionats. «A casa ho estem fent bé, amb el suport del nostre públic. Voldria fer una crida al públic, ja que ens juguem la Lliga a casa, que és on està la base per a la permanència» i ha volgut posar de manifest que «entre tots, traurem al Nàstic d’on està».

Sobre els jugadors que entren i surten de l’equip, ha explicat que «Abrahám té moltes possibilitats de reaparèixer. Kanté va tenir un petit problema en el partit del diumenge passat. Crec que té un micro-trencament i no estarà disponible. Javi Márquez està sancionat i també recuperem a Djetei i a Viti».

Es mostra molt content per la unió que hi ha ara mateix en el vestidor, ja que «hem citat a vint jugadors, tota la plantilla que hi ha disponible. Això no és un grup, és un equip i, a casa, sempre aniran tots convocats».

Ha reconegut, sense dir-ho explícitament, que es va equivocar amb la posició de Thioune a Riazor. L’africà va actuar a la mitja punta, però a partir d’ara, tornarà a la medul·lar. «Thioune no sap jugar d’esquenes, hi ha molts jugadors als que els succeeix això», ha dit al respecte.

tracking