Diari Més

José Kanté demana pas a l'onze

El futbolista va demostrar a Riazor que està completament preparat per ser titular amb el Nàstic i oferir un òptim rendiment

José Kanté, durant l'entrenament d'ahir al Nou Estadi, començant a preparar la setmana.

José Kanté demana pas a l'onzeNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Algunes coses negatives es van poder veure per part del Gimnàstic de Tarragona en el duel que els d’Enrique Martín van disputar aquest dissabte a Riazor (1-1), però també se’n van poder apreciar d’altres de positives. Entre elles, l’aparició d’un José Kanté que, tot i els pocs minuts que va disputar, ha aconseguit posar-se al cor a una afició molt necessitada i que s’agafa a qualsevol detall per a seguir somiant amb la permanència.

L’equip va demostrar que, quan vol i, quan l’entrenador posa als jugadors al seu lloc, pot. El Deportivo, que va merèixer la victòria, es va trobar amb un 1-1 que gairebé és un 1-2 si Pipa hagués aconseguit enviar al fons de la xarxa un contraatac clar en el qual no va ser capaç d’aturar-se, pensar dos segons i enviar l’esfèrica al fons de la xarxa.

Un dels principals responsables del canvi que va protagonitzar l’equip durant la segona meitat a terres gallegues va ser José Kanté, futbolista que jugarà a Tarragona cedit fins a finals de temporada i que, durant els seus primers minuts amb el Nàstic, va posar damunt de la taula la seva candidatura a ser un futbolista important.

Kanté va entrar en el minut 56 en substitució de José Cotán que, alhora, debutava com a titular amb l’equip d’Enrique Martín. El jugador barceloní va sortir al camp amb la missió d’imprimir un altre ritme a l’equip i d’aportar electricitat després de la diana d’Expósito, que havia posat per davant al Deportivo de Natxo González i que havia enfonsat gran part de les esperances de puntuar per part de l’equip tarragoní.

La seva incursió al camp va resultar tot un remolí. Va jugar a dalt, va caure a les bandes, va baixar a lluitar i recuperar pilotes i es va convertir en un autèntic malson per a un Deportivo que, tot i que sap que va poder guanyar, també és conscient que podria haver-se quedat sense cap punt.

Va assistir als seus companys, va ser protagonista en totes les accions ofensives de l’equip en el darrer terç del partit i, a més, va demostrar que, quan un futbolista té ganes i vol ajudar, pot fer-ho.

Ara, serà cosa d’Enrique Martín, qui haurà de decidir si l’alinea aquest dissabte contra el Cádiz. Està previst que Kanté formi parella d’atac amb Luis Suárez, encara que queda molta setmana i el tècnic ha de valorar totes les opcions.

tracking