Diari Més

Triatló

L'Escola Vilarenc Aqua poleix els seus esportistes al CAR de Sant Cugat

Sis triatletes calafellencs van passar pel Centre d’Alt Rendiment per demostrar les seves aptituds

Els joves calafellencs durant la seva estada al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.

L'Escola Vilarenc Aqua poleix els seus esportistes al CAR de Sant CugatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Vilarenc Aqua de Triatló va prendre part, el passat 2 de febrer, a les proves de detecció de talents 2019 que la Federació Catalana de Triatló va organitzar a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

En aquestes proves, hi van participar sis triatletes calafellencs. Mariona Caballero ho feia en categoria Infantil, mentre que Carlota Caballero, Yasmin Hagemann, Alejandro Garcia, Joan Perdigó i Teo Silguero ho feien en la categoria cadet. Precisament, la categoria cadet (14 a 17 anys) és una de les novetats de l’Escola en la seva segona temporada.

Segons explica l’escola en un comunicat, va ser «una experiència inoblidable per aquestes noies i nois de l’escola de triatló de Calafell». «La simple acció de creuar la barrera d’entrada al CAR per a qualsevol jove esportista ja és, a més d’una experiència única un record inoblidable. Els nostres sis integrants no oblidaran mai aquest dia per molts motius», afegien des del club.

Nerviosos i feliços

El nerviosisme va fer acte de presència tan bon punt els esportistes van entrar Centre d’Alt Rendiment Esportiu. I és que tots ells tenen la ferma convicció que volen ser triatletes, fet que es reflecteix, encara més, en el dia a dia dels seus els entrenaments després de tornar del CAR, sent, a més, un exemple a seguir per la resta de companys de les categories inferiors per la seva edat.

L’activitat va comptar amb una considerable participació d’escoles i clubs, congregant a més de cent joves triatletes entre les categories infantil, cadets i júniors.

En el transcurs d’aquesta estada, els triatletes van realitzar proves de natació de 100 i 400 metres, i en carrera a peu de 1.000 i 200 metres.

Cal destacar que hi va haver una gran novetat en la present edició, ja que Catalunya va convertir-se en la primera comunitat autònoma en utilitzar el cronometratge amb xip a la prova atlètica.

Des de la Federació Catalana de Triatló, segons informava el club, van donar «l’enhorabona a tots els joves infantils, cadets i júniors que han mostrat una gran capacitat d’esforç i treball», mentre que des de l’Escola del Vilarenc Aqua «també felicitem els nostres sis participants i els seus pares i tutors pel gran esforç que tots duen a terme».

tracking